Youtube aşırı yavaş

VPN'in ne işe yaradığından bile bihaber olan birisin ve boş boş konuşuyorsun. İnternet trafiği ya da VPN hizmetleri ve tracertları hakkında bilmeden insanları yanlış yönlendirme.

Tünel hatasından kastınız nedir? Bilişim dalında öyle bir hata yok.

Veri alımını benim ip' adresimden değil de başka sunucu üzerinden yapılmasına yarıyor. Az çok hotspot kullanan bilir o hatayı. İnternet erişiminde sorun olmadığı halde tünel aktarımı tıkanıyor ve İnternet'e giremiyorsun program kapatınca giriliyor.Bol keseden sallama salak saçma. 
B
Alakası yok aylardır VPN kullanıyorum böyle bir sorun çıkmadı.
Bende ve kullanan diğer bir kaç arkadaşımda da aynı sorun mevcut.

Veri alımını benim ip' adresimden değil de başka sunucu üzerinden yapılmasına yarıyor. Az çok hotspot kullanan bilir o hatayı. İnternet erişiminde sorun olmadığı halde tünel aktarımı tıkanıyor ve İnternet'e giremiyorsun program kapatınca giriliyor.Bol keseden sallama salak saçma. 
B

Bende ve kullanan diğer bir kaç arkadaşımda da aynı sorun mevcut.

Hotspot Shield programını 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. "Tünel aktarımı" diye bir sistemi yok. Farklı bir hata alıyorsunuz ve bunu dile getiremiyorsunuz bilmediğiniz için. Bu kelimeleri nerede öğrettiler size orası da ayrı bir konu.

Hayatında tek bildiğin vpn hotspot ve programda yaşadığın bir hata yüzünden vpn işe yaramıyor diyorsun. Bakkal amcalarınız bitti siz kaldınız. :)

Hotspot Shield programını 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. "Tünel aktarımı" diye bir sistemi yok. Farklı bir hata alıyorsunuz ve bunu dile getiremiyorsunuz bilmediğiniz için. Bu kelimeleri nerede öğrettiler size orası da ayrı bir konu.

Hayatında tek bildiğin vpn hotspot ve programda yaşadığın bir hata yüzünden vpn işe yaramıyor diyorsun. Bakkal amcalarınız bitti siz kaldınız. :)

Gördüğümü söylüyorum senin gibi bir yerimden element uydurmuyorum.Hadi şimdi az ötede nefes al. 
Tek VPN programı Hotspot Shield değil. Kaldı ki bende o programı kullandım. Bir sıkıntı çıkmadı.

Google Chrome aracındaki Zenmate'yide denedim. Onda da aynı sorun oluyor.

Zenmate aşırı derecede yavaş bir program. Ping değerlerim 163 ms'ye çıktı. Hatta Speedtest.net'in testinde download test error vermeye kadar gitti iş. Çok fazla ülke ayarı da bulunmuyr. Şu an Zenmate kapalı halde ancak Chrome'da gene tuhaf bir yavaşlık var. Hotspot Shield ping değerlerinizi ne kadar etkiliyor? Ayrıca bildiğiniz en hızlı VPN programı hangisi?Sanırım ancak ücretli VPNle olacak bu iş.

Zenmate aşırı derecede yavaş bir program. Ping değerlerim 163 ms'ye çıktı. Hatta Speedtest.net'in testinde download test error vermeye kadar gitti iş. Çok fazla ülke ayarı da bulunmuyr. Şu an Zenmate kapalı halde ancak Chrome'da gene tuhaf bir yavaşlık var. Hotspot Shield ping değerlerinizi ne kadar etkiliyor? Ayrıca bildiğiniz en hızlı VPN programı hangisi?Sanırım ancak ücretli VPNle olacak bu iş.

Cyberghost kampanya yapıyordu bende kampanyadan yararlandım. Bir VPN'ye göre baya hızlı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı