YouTube çalışmıyor

Cano8711

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz gibi kalıyor YouTube, ayrıyeten geçenlerde de beğendiğim videoları daha sonrasında beğenilenler listesinde göremiyordum. Ne yapmam gerek? Chrome uzantıları bu hataya sebep olabilir mi?

youtube_arıza.png

Eklentilerden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Aynısı tampermonkey ile yanlış bir user script kullandığımda olmuştu. Site üzerinde çalışan eklentileri ve scriptleri kontrol ederek sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
Sağolun, izlemeyi düzelttim fakat beğendiğim müzikleri halen daha like atmama rağmen beğenilenler listesinde göremiyorum. Sebebini biliyormusunuz ?

Sağolun, izlemeyi düzelttim fakat beğendiğim müzikleri halen daha like atmama rağmen beğenilenler listesinde göremiyorum. Sebebini biliyormusunuz ?

Google eşitlemeyi kapatın, google hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra çerezlerinizi temizleyin.
Chrome'u tekrardan açın, google hesabınıza giriş yapın ve eşitlemeyi açın.

Google eşitlemeyi kapatın, google hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra çerezlerinizi temizleyin.
Chrome'u tekrardan açın, google hesabınıza giriş yapın ve eşitlemeyi açın.
Google eşitleme dediğiniz nedir ? Ben sanıyorum bu tarz işleri yapabilecek bir bilgiye sahip değilim, nerden yapabilirim bu olayı ?

Chrome kullanmaktayım, şu an durum şöyle. Senkonizasyonu kapadım, çıkış yaptım, çerezleri temizledim ve eklentileri kapadım. Chrome'u tekrar kapayıp açtım. Durum aynı Anasayfa hiçbir şekilde gelmiyor fakat şunu fark ettim, farklı bir youtube bağlantısı açabiliyorum. Örneğin, arama motoruna Youtube yazdığım zaman 2. linkteki Netd kanalına tıklayıp ordan youtube simgesine basarsam ana sayfaya girebiliyorum. Garip bir durum.

Google eşitleme dediğiniz nedir ? Ben sanıyorum bu tarz işleri yapabilecek bir bilgiye sahip değilim, nerden yapabilirim bu olayı ?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Hocam internetimdeki bir problemden dolayı mesaj 2 defa gitmiş, kusura bakmayın. Başka bir google hesabı ile deneyin. En olmadı chrome kaldırıp baştan yüklemeyi deneyin.

Son düzenleme:
Modemi yeniden başlatın.
Bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Chromium alt yapısı dışındaki bir tarayıcı yükleyip test edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı