Sağolun, izlemeyi düzelttim fakat beğendiğim müzikleri halen daha like atmama rağmen beğenilenler listesinde göremiyorum. Sebebini biliyormusunuz ?Eklentilerden kaynaklanıyor büyük ihtimal. Aynısı tampermonkey ile yanlış bir user script kullandığımda olmuştu. Site üzerinde çalışan eklentileri ve scriptleri kontrol ederek sorunun kaynağını bulabilirsiniz.
Sağolun, izlemeyi düzelttim fakat beğendiğim müzikleri halen daha like atmama rağmen beğenilenler listesinde göremiyorum. Sebebini biliyormusunuz ?
Google eşitleme dediğiniz nedir ? Ben sanıyorum bu tarz işleri yapabilecek bir bilgiye sahip değilim, nerden yapabilirim bu olayı ?Google eşitlemeyi kapatın, google hesabınızdan çıkış yaptıktan sonra çerezlerinizi temizleyin.
Chrome'u tekrardan açın, google hesabınıza giriş yapın ve eşitlemeyi açın.
Google eşitleme dediğiniz nedir ? Ben sanıyorum bu tarz işleri yapabilecek bir bilgiye sahip değilim, nerden yapabilirim bu olayı ?
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Google eşitleme dediğiniz nedir ? Ben sanıyorum bu tarz işleri yapabilecek bir bilgiye sahip değilim, nerden yapabilirim bu olayı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.