Youtube Çöplüğü

Yer
Troposfer
Çok fazla konu açıldı Youtube Türkiye hakkında. Şimdi sırada parodi videosuyla gündemde olan ancak videosunda söylediği her şeyin, izlerken, gerçek olduğu kanatine vardığım Orkun Işıtmak'ın yeni videosu var. Ne kadar da parodi denilse de veya dese de gerçek bir diss videosu olmuş bence. İzlemeyenler varsa buyrun aşağıda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RezilikTube diyorum ben buna. Dünya için büyük bir tehtid olarak görüyorum bu uygulamaları. Saçmalıklarla dolu bir platform.

Blac Miror izlediyseniz, bu durumla ilgili bir bölüm vardı.

Beğeniye göre insanın değeri ölçülüyordu, herkezde bir telefon, gülümsemezse 5 üzerinden not veriyordu falan. Çok etkilenmiştim o bölümde, tam bu durumlar için.

Buzdağının diğer tarafı daha kötü. Küçük kız kardeş slime videoları. Kardeşimi bu içerikler yeni çıkarken bulaştırmamak için Pokémon başladık fakat baktımki tek izliyorum kardeşim kenardan slime videoları izliyor. Okula bu sene başladı hala slime videoları izliyor yapıcak birşey yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı