YouTube coppa sistemine geçti

Merhaba. Ne yazık ki YouTube coppa (çocukların çevrimiçi gizliliğini koruma yasası) sistemine geçti. Coppa sistemi ile, çocukların gizliliğini korumak amacıyla bazı videolarda yorumları görmek, izlenmeleri görmek, beğeni/beğenmeme barını görmek veya kullanma özelliği, kanala abone olma ve bildirimleri açma gibi özellikler ne yazık ki devredışı bırakıldı. Bu açıkçası beni rahatsız ediyor ve benzer şekilde birçok kişininde rahatsız olduğu bir durum. Çocukların gizliliğini korumak için uygulanan en iyi yöntemin bu yöntem olduğunu hiç sanmıyorum. Siz bu YouTube'un yeni yasası olan "coppa" hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben açıkçası kaldırılmasını isterdim. Çünkü bunu yaparken aynı zamanda, biz içerik üreticilerininde YouTube'u kullanması kısıtlanıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

COPPA yasasını destekliyorum fakat bazı şarkıların kliplerinden dolayı bu yasa takılıp yorum ve beğenilerin kaldırılmasına çok takıldım ve maalesef çok sinir bozucu. Şarkılar bence bu yasadan uzak tutulmalıdır. Şarkının yaşı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…