YouTube Dislike Sayısını Geri Getirme Yöntemi

Çok doğrusunu geçtim doğru bile değil. Yaptıkları kötü videoların da izlenmesini sağlamak. Örneğin bir yama videosunun beğenme ve beğenmeme sayılarına bakarak videonun gerçek ya da sahte olduğunu anlayabilirsin ve bu da bilgisayarına virüs bulaşmasını önler. Ama videonun beğenmeme sayısını göremezsen bunu anlayamazsın.
Kötü yorumları da siliyorlar veya kapatıyorlar kökten. Gerçekten güvensiz bir ortama dönüştü YouTube.
 
Tekel oldukları için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Dislike'ları kaldırmalarının sebebi de gerçekte kendi videolarının dislike rekoru kırması ve siyasi kişilerle şirketlerin videolarının yüksek oranda dislike almasıydı. Şimdi dislike'lar gözükmediği için 2021/2022 Rewind'da da SJW saçmalıkları doldururlar.
 
Eskiden yanlış yapana yanlış olduğu söylendiği için pek çok kişi YouTube'u bırakıyordu tabii ki bu YouTube'un işine gelmedi çünkü insanlar onlar için potansiyel bir çalışandan ibaret, içeriğin iyisi kötüsü olmaz ne kadar çok içerik o kadar para ihtimali gözünü kamaştıran YouTube böyle inanılmaz yanlış bir karar aldı, bunu son dönemde çoğu şirkette gördük daha fazla satış için her türlü müşteri kitlesini kaçırmamak adına yarım ton kişileri güzel diye yutturmaya çalışarak kendi iç çamaşırlarını sattıran mı dersin her türlü cinsel sözde yönelimi normalleştirip oradan bile müşteri kazanan mı dersin var Allah var şitketlerin bu açgözlülüğü tüm dünyanın binbir emekle ördüğü bütün toplumsal normları yıkacak ve şirket yetlilileri bunun gayet farkında fakat umurlarında değil çünkü zaten bu sayede milyon dolarları iç ediyorlar, ben işimi aşırayım da benden sonraki ne halt yerse yesin kafası. Daha ağır konuşulabilirdi de Technopat da en ufak şeyde anında ceza kesiyor, uzun lafın kısası: Bu sjw, woke culture, me too, feminizm, LGBT falan hani ne diyeyim anladınız siz onu haydi selametle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı