YouTube en iyi video paylaşma saati nedir?

Taha Okan

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam bir süredir video içeriği üretiyorum ve izleyici kitlemin ABD'den olmasını sağlamaya çalışıyorum. Video paylaşırken saati ABD'deki izleyici kitlesinin aktif olduğu saatlere göre paylaşmaya çalışıyorum, olumlu etki de yarattığını düşünüyorum %40 civarı şu anki kitlem ABD'den fakat sorum şu bu tablodaki aktif kitleyi gösteren saat dilimleri bize göre mi, onlara göre mi yoksa global (utc) mi? Örneğin onlara göre saat 16 da mı aktiflik fazla bize göre mi? Bunu tam anlayamadım. Videolarımı genelde 21 ve gece 1 - 2 gibi paylaşıyordum. Değiştirmeli miyim?

Ekran görüntüsü 2023-06-25 190029.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-25 190029.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-25 190029.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 129
Herkese selam bir süredir video içeriği üretiyorum ve izleyici kitlemin ABD'den olmasını sağlamaya çalışıyorum. Video paylaşırken saati ABD'deki izleyici kitlesinin aktif olduğu saatlere göre paylaşmaya çalışıyorum, olumlu etki de yarattığını düşünüyorum %40 civarı şu anki kitlem ABD'den fakat sorum şu bu tablodaki aktif kitleyi gösteren saat dilimleri bize göre mi, onlara göre mi yoksa global (utc) mi? Örneğin onlara göre saat 16 da mı aktiflik fazla bize göre mi? Bunu tam anlayamadım. Videolarımı genelde 21 ve gece 1 - 2 gibi paylaşıyordum. Değiştirmeli miyim?

Eki Görüntüle 1836057
18.00 Millet işten gelip TikTok YouTube açıyor.

Eki Görüntüle 1836057
Tablonun üstünde Türkiye'nin yerel saati olan GMT +3'e göre hazırlandığı belirtilmiş. Grafikten 16-18 arası aktifliğin fazla olduğu çıkıyor fakat bu hem Avrupa'nın hem de Amerika'nın aynı anda aktif olduğu zamanlar olmasından olabilir. Ek olarak zaten bir izleyici kitleyiciniz var neden onlara sormuyorsunuz?

Tablonun üstünde Türkiye'nin yerel saati olan GMT +3'e göre hazırlandığı belirtilmiş. Grafikten 16-18 arası aktifliğin fazla olduğu çıkıyor fakat bu hem Avrupa'nın hem de Amerika'nın aynı anda aktif olduğu zamanlar olmasından olabilir. Ek olarak zaten bir izleyici kitleyiciniz var neden onlara sormuyorsunuz?
Çünkü shorts kanalı ve izleyicilerin çoğu yorum atmıyor. Bu tablonun yerel saatten bağımsız olduğunu mu söylüyorsunuz yani.

Gmt 3 göre hazırlandığını belirten bir ibare göremedim açıkcası sadece benim kullandığım saati gösteriyor gibi düşündüm, bilmem yanlış mıyım. Çünkü ben videoyu örneğin bizim saate göre 16da atsam abd'ye göre sabah 6-8 yapıyor . Mantıken o saatte kimse uyanık olmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım?

19.00 - 20:00 eve yeni gelme saatleri, akşam yemeği saati video izlenebilir.
Evet işte fakat bu tablo genel bir tablo mu yani UTC mi yoksa yerel saate göre mi hazırlanmış mesela bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı