Eğer videoyu biliyorsanız F3 tuşuna basıp ilgili kelimeyi aratabilirsiniz.Bir kanala yazdığım yorumları nasıl bulabilirim? Örneğin X kanalına 2 yıl önce yazdığım yorumu nasıl bulabilirim? Yorum geçmişinin filtrelemek gibi bir şey. Sadece tek bir kanala yazdıklarımı bulmam gerek.
Bir kanala yazdığım yorumları nasıl bulabilirim? Örneğin X kanalına 2 yıl önce yazdığım yorumu nasıl bulabilirim? Yorum geçmişinin filtrelemek gibi bir şey. Sadece tek bir kanala yazdıklarımı bulmam gerek.
Eki Görüntüle 1454660
YouTube anasayfasından geçmiş bölümüne gidin. Sağda bu kısmı göreceksiniz.
Edit: Yorum filtrelemesinden bahsetmişsiniz, ben bu bölümü arıyorsunuz sandım. Benim hatam![]()
Edit: Yorum filtrelemesinden bahsetmişsiniz, ben bu bölümü arıyorsunuz sandım. Benim hatam![]()
Var, sağ üstten profilinize girip “Your data in YouTube” var ona tıklayıp daha fazla seçeneğine tıklayın. Yorumlar kısmı gözükecektir.Maalesef YouTube'un öyle bir özelliği yok şimdilik.
Çözüm olarak işaretler misiniz?Bir kanala yazdığım yorumları nasıl bulabilirim? Örneğin X kanalına 2 yıl önce yazdığım yorumu nasıl bulabilirim? Yorum geçmişinin filtrelemek gibi bir şey. Sadece tek bir kanala yazdıklarımı bulmam gerek.
Orayı zaten biliyormuş. Filtreleyip bulmak istiyor.Var, sağ üstten profilinize girip “Your data in YouTube” var ona tıklayıp daha fazla seçeneğine tıklayın. Yorumlar kısmı gözükecektir.
Çözüm olarak işaretler misiniz?
Tamam kanala yazdığı yoruma F3 atıp bakabilir. O kadar şey yok ya YouTube’dan.Orayı zaten biliyormuş. Filtreleyip bulmak istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.