YouTube görüntü kalitesini mi düşürdü?

Evet düşük öncelikle sorunu benim videolarımı export ettiğim programlardan kaynaklandığını düşündüm ama 1080P de bile bazen çamur gibi gösteriyor youtube videolarımı, youtube'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden.

Evet düşük öncelikle sorunu benim videolarımı export ettiğim programlardan kaynaklandığını düşündüm ama 1080P de bile bazen çamur gibi gösteriyor youtube videolarımı, youtube'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu yüzden.
Herkes de bunu yaşıyorum demiş malesef artık hiçbirşey eski tatı vermiyor youtube bile bozmuş hocam :(

Aynen bende de öyle bazı videolarda gelimşmiş pixel gibi bir şey var premium özel acaba onlaramı taşıdı?
evet premium a özel olmuş artık yüksek bitrate

1080P ayarda özellikle "Tam Ekran" moduna aldığımda pikselleşiyor.
Hiç bir şey eskisi gibi değil, lanet girsin.
Malesef bende aynı sorun için yazdım youtube bozmuş hocam.Tam ekran alınmıyor neredeyse gerçekten çok kötü görüntü

Pewdiepie'ın "eski" ve yeni birkaç videosunun bitratesi'ni inceledim ve kesin bir sonuca ulaşamadım. Belki başka kanallarla daha geniş bir inceleme yapılırsa bir sonuç ortaya çıkabilir.
Not: Youtube, eski videoların da bitratesini düşürmüş olabilir fakat bütün videoların bitratesini düşürmek çok fazla kaynak kullanacağı için eski videoları değiştirdiklerini düşünmüyorum.
1693776978306.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1693777019534.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1693777154777.png

1693777512754.png

Düzeltme: Ekran görüntüsünde yazan Premium Bitrate'i hatalı, gerçek değer yaklaşık 3000kb/s.

1693777684918.png

Düzeltme: Ekran görüntüsünde yazan Premium Bitrate'i hatalı, gerçek değer yaklaşık 2900kb/s.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı