YouTube hesabım galiba çalındı

wertsew1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gün önce, internetten bir site buldum, havuz mantığıyla çalışıyordu site, siz birilerine abone oluyordunuz, o kişiler de size abone oluyordu, 2 gün sonra anasayfama tüm kanallar çıktı ve artık abone de gelmemeye başlayınca siteye gidip hesabımı sildim. Hesabımı 2 gün önce sildim ama hala günde 10+ kişiye hesabımdan abone olunuyor ve ben de geri çıkmak zorunda kalıyorum her gün. Sitede kanalımın URL'si ve galiba hesabımın şifresi vardı. Ne yaparsam hesabımı geri alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç gün önce, internetten bir site buldum, havuz mantığıyla çalışıyordu site, siz birilerine abone oluyordunuz, o kişiler de size abone oluyordu, 2 gün sonra anasayfama tüm kanallar çıktı ve artık abone de gelmemeye başlayınca siteye gidip hesabımı sildim. Hesabımı 2 gün önce sildim ama hala günde 10+ kişiye hesabımdan abone olunuyor ve ben de geri çıkmak zorunda kalıyorum her gün. Sitede kanalımın URL'si ve galiba hesabımın şifresi vardı. Ne yaparsam hesabımı geri alabilirim?

Bu tür bot siteleri böyle çalışır. YouTube hesabınıza erişim sağlayarak siteye kanalını veren öbür kişilere abone yapar.
Şifreni değiştirerek?
İşe yaramıyor.
Google hesabınıza girin. Güvenlik kısmında, hesap erişimi olan üçüncü taraf uygulamalar var. Üçüncü taraf erişimini yönet'e tıklayın ve site ile ilgili olan her şeyin erişimini kaldırın. Ardından şifrenizi değiştirin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı