Steam hesabım çalındı

Ben hesabı geri alamaz mı dedim? Ben de Steam desteğe yaz demişim sende aynısını demişsin. Ne alakası var?

İki saattir boş boş yok bir umut yok bir soğuk su iç yok şöyle yok böyle deyip duruyorsun Steam desteğe yaz yardım ederler de geç milleti stres etme.

Bu Dediğinizi Yapmıştım Ve Steam Bana
Merhaba,

Bu problemle ilgili size memnuniyetle yardımcı olacağız. Öncelikle, hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmem için daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacak.

Hesabın size ait olduğunu kanıtlamak için Sahiplik Kanıtının Sağlanması makalesinde belirtilen yöntemlerden birini kullanabilirsiniz. Makaleyi okurken, her bir satın alma yöntemine tıklayarak ilgili yöntem için hangi bilgileri sağlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Sizin için uygun olan seçeneği bulduktan sonra, bir sonraki yanıtınızda lütfen olabildiğince fazla bilgi sağlamaya çalışın. Size uygun bir seçenek bulmakta güçlük çekerseniz lütfen bize bildirin.

Oradan Kartımı Seçtim Ve Altındaki Lütfen Steam destek talebinizi bu bilgilerle oluşturun veya güncelleyin. Kısmına Tıkladım Açılan Kısımdan Yaptıklarımın Aynısını Yaptım Fakat
Açık bir yardım talebi bu e-posta adresi için bulunmakta. Aynı talep tekrardan oluşturulamaz.
Dedi Ne Yapacağım?
.....

Kardeşim sen daha önce destek talebi yolladın mı, yollamadıysan e-postanı bir kontrol et destek talebi gönderildi tarzı bir mail gelmiş mi diye.
Yaptım Ve Şunlar Oldu
Merhaba,

Bu problemle ilgili size memnuniyetle yardımcı olacağız. Öncelikle, hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmem için daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacak.

Hesabın size ait olduğunu kanıtlamak için Sahiplik Kanıtının Sağlanması makalesinde belirtilen yöntemlerden birini kullanabilirsiniz. Makaleyi okurken, her bir satın alma yöntemine tıklayarak ilgili yöntem için hangi bilgileri sağlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Sizin için uygun olan seçeneği bulduktan sonra, bir sonraki yanıtınızda lütfen olabildiğince fazla bilgi sağlamaya çalışın. Size uygun bir seçenek bulmakta güçlük çekerseniz lütfen bize bildirin.

Oradan Kartımı Seçtim Ve Altındaki Lütfen Steam destek talebinizi bu bilgilerle oluşturun veya güncelleyin. Kısmına Tıkladım Açılan Kısımdan Yaptıklarımın Aynısını Yaptım Fakat
Açık bir yardım talebi bu e-posta adresi için bulunmakta. Aynı talep tekrardan oluşturulamaz.
Dedi Ne Yapacağım?

Sizden bunları e-posta yoluyla mı istediler? Steam'e hesap bilgilerini ve içinde kullandığınız kartın bilgilerini e-posta aracılığıyla detaylıca yollayın, derdinizi anlatın. Cevap verirler.

Çalan site sen hesabı kurtaramayıp hesaptan umudu kes diye destek talebi yollamış ta olabilir. Bu durumda yapman gereken şey beklemek.

Yok destek talebini kendim attım sonrasında Steam bana yazdığı şeyi yaparken bu Gmail hesabıyla bir yardım talebi bulunmakta yani benim önceki attığım yardım talebi var ben bunu anlamadım tekrardan bir yardım talebi oluşturamıyorum o zaman Steam'ın bana attığı mesajamı yanıt olarak dediklerini yazacağım yoksa yapacağım başka bir şey mi var?

Merhaba,

Dedi Ne Yapacağım?

Kullandığın ödeme yöntemlerini kanıtla en temizi onlar geri almak için. Zaten sana attıkları linkte hepsi detaylı şekilde yazıyor.

Buradan bir yardım bekleme, hesabını geri alacağın yer Steam destek.

Çalan site sen hesabı kurtaramayıp hesaptan umudu kes diye destek talebi yollamış ta olabilir. Bu durumda yapman gereken şey beklemek.

Sizden bunları e-posta yoluyla mı istediler? Steam'e hesap bilgilerini ve içinde kullandığınız kartın bilgilerini e-posta aracılığıyla detaylıca yollayın, derdinizi anlatın. Cevap verirler
Yazdıkları Mesajda Bu e-posta mesajı otomatik oluşturulmuştur. Lütfen cevaplamayınız. İlave desteğe ihtiyacınız varsa Steam Destek'i ziyaret edin.
Diyordu Bu Yüzden Bende Cevaplamayı Denemedim

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-16_133413097.png
    resim_2023-12-16_133413097.png
    249,6 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı