YouTube Hesabım kendi kendine yorum yapıyor

Telefonuna ya da bilgisayarına önceden virüs bulaşmış olabilir. Bu süre zarfında fake bir tane hesap açıp beklemeni öneririm.
evet daha önce bilgisayarıma virüs bulaşmıştı, dediğiniz gibi bundan olmuş olabilir teşekkür ederim
Virüs taraması yapın.
deneyeceğim saolun
Dostum belki birileri giriyordur olabilir mi olabilir?
Bunun imkansız olduğu düşünüyorum. Çünkü bir hesaba giriş yapıldığında o hesaba bağlı olan maile mesaj gitmesi gerekli. Bu bana gelmedi ve şifremi 2 kez değiştirdim. Neden böyle oluyor acaba
 
Hocam kardeşininizin kendi kanalı falan varmı?
evet var ama video falan çekme gibi bişey değil sadece kendi videolarını izlemesi için ona bir hesap açtım az önce kanalımı sildim yeniden kurdum. aboneliklerimi ekledim. Beğendiğim videoları kısmına girdim ve aşağıda ki resimle karşılaştım. Hep japon çin arapça videolar. Bu videolara girince beğenmiş olduğum gözüküyor ama hiç girmedim bile
Hocam kardeşininizin kendi kanalı falan varmı?
Birde Google hesabımın ayarlarında oturum açılmış 3 cihaz gözüküyor. Birisi bilgisayarım birisi telefonum diğeri ise babamın telefonu. Yani hesabıma bizden başka erişen kimse gözükmüyor
sdsd.png
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-12-22 180121.png
    Ekran görüntüsü 2020-12-22 180121.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Telefondan Google ayarlarına gir ve tanımadığın cihazları at. Hesabını hatırlamazlar büyük ihtimal.
 
Merhabalar.

Bundan 6-7 ay önce YouTube kanalım kendi kendine kanallar abone oluyordu. Bunu forumlarda araştırdığımda 3. taraf site izinlerini kapatmam gerektiği söylendi. Bende bunu yaptım. Abonelikleri de tek tek sildim. Bir süre hesabım normal bir şekilde durdu fakat 1-2 ay sonra tekrar kendiliğinden abone olup beğeni attığını fark ettim. Daha sonra tekrar tekrar silmeme rağmen abonelikler yine ekleniyordu. Ana sayfam Uzak Doğu kanalları ile doldu. Bir süre sonra. Bunu umursamamaya başladım ve normal bir şekilde kendi haline bıraktım. 3-4 ay sonra bugün. YouTube'da bana bir bildirim geldi.

"... Isimli kanal yorumunuza kalp bıraktı." Bende şaşırdım. Videoya girdim ve benim yapmadığım bir yorum gördüm. Hesabıma benden ve babamdan başka erişebilen kimse yok buna eminim. Babama sordum. Ben bir şeyi ellemedim dedi. Sonra bunu böyle düşünürken bir bildirim daha geldi. Yine yorumuma bir kalp bırakmışlar. Bu sefer azeri bir kanalda yorum yapmışım ama ben yapmadım. Hemde azerice yazmışım gözüküyor. Bunu kanal sahibine translateden yazdığım şeyleri çevirerek yorumlarda sordum ve bana hatırladığım kadarıyla şöyle bir cevap vermişti. "Abi vallahi ben senin hesabını çalmadım. Google'da bir site var oradan yapıyorum takipciler" dedi. Daha önce benim yorumuma kalp bırakan kanalların videolarınının altındaki yorumlarda aynı şekildeydi. Videoların kalitesi çok kötüydü. Like atmak için bir sebebinin olmadığı videoların 60 Like'ı 0 Dislike'ı var. Video yorumları da hep aynı tarzda. "Mükemmel, Harika, Yeni video gelsin" gibi gibi. Bu insanların parayla kasıldıklarından eminim.

Bende Hesabımın abone yorum ve beğeni etkileşimi kasması için bu tarz yasa dışı sitelerin eline düştüğünü düşünüyorum. Telefonumu sıfırladım bilgisayarımı sıfırladım. Google şifremi değiştirdim ve Oturum açma geçmişine baktığımda herhangi bilinmeyen bir tehdit de görünmüyor. Hesabım şu an da çok karışık bir durumun içinde. Her şeyi denedim. Bütün yöntemleri denedim. Herhangi bir erişim olmadan, her şeyimi sıfırlamışken, bütün izinleri kapatmışken nasıl yine bunu yapabiliyorlar anlamadım. Bu durumu daha önce yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Biraz tedirginim açıkçası. Teşekkürler.
Hocam zamaninda abone botu gibi seyler atan bir siteye youtube kanalinizla giris yapmissiniz ve havuza dusmussunuz ondan oluyor.
 
Parayla gerçek beğeni/yorum satanların mantığı bu. Sizin üzerinizden para kazanıyor. Hesabınız çalınmış ya da virüs yemişsiniz. 2 ADyı (2 Aşamalı Doğrulama) aktif hale getirin.
 

Geri
Yukarı