Çözüldü YouTube hesaplarım çalındı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tugmc

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün akşam aynı telefondan girdiğim iki YouTube hesabımdan da benim beğenmediğim videolar beğenilmiş ve absürt hesaplara abone olunmuş. Ayrıca iki hesapta da beğenilen videolar neredeyse aynı. Gmail hesaplarımın şifrelerini değiştirdim ve aktif olan aletlere baktım *sadece telefonum ve tabletim gözüküyordu* fakat hâlâ bu sorun devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YouTube'dan nasıl aratabilirim? Pek bir bilgim olmadığı için soruyorum:")
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi videolar izleyin. Bu video işe yarayabilir.
Bot attıysanız ya da başka siteye hesabınıza erişim verdiyseniz ondan kaynaklanıyordur. YouTube üzerinden aratarak çözümüne bakabilirsiniz.

Telefon numarası ile iki haneli doğrulama yapın belki faydası olur.

Telefon numarası ile iki haneli doğrulama yapın hiçbir şey yapamazlar çözüm olarak işaretlersen sevinirim
Kanala yönetim izni verdikten sonra 2 aşamalı doğrulama pek fayda etmiyor doğrusu. Ben kanalımda 2 aşamalı doğrulama olmasına rağmen erişim izni verdim ve anında kanalı yediler.

Böyle bir durum varsa hesabınıza bot atmaya çalıştığınız için olabilir. Kendi hesabınız ile sitelere veya uygulamalara giriyorsanız bu durumun olması temeldir. Şifreyi değiştirin, iki faktör açmanıza gerek yok. Onlar kanalı sizden alsa bile siz o cihazdan tekrar kanalı alabilirsiniz zaten.

Kanala yönetim izni verdikten sonra 2 aşamalı doğrulama pek fayda etmiyor doğrusu. Ben kanalımda 2 aşamalı doğrulama olmasına rağmen erişim izni verdim ve anında kanalı yediler.

Bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Bot attıysanız ya da başka siteye hesabınıza erişim verdiyseniz ondan kaynaklanıyordur. YouTube üzerinden aratarak çözümüne bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi videolar izleyin. Bu video işe yarayabilir.

Çözüm
Hesaba bot atmışsınız ve abone, izlenme, beğeni kasmak için saçmasalak kanallara abone olup, video beğenip yorum atıyor. Bazen bunun çözümü olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…