Çözüldü YouTube hesaplarım çalındı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tugmc

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün akşam aynı telefondan girdiğim iki YouTube hesabımdan da benim beğenmediğim videolar beğenilmiş ve absürt hesaplara abone olunmuş. Ayrıca iki hesapta da beğenilen videolar neredeyse aynı. Gmail hesaplarımın şifrelerini değiştirdim ve aktif olan aletlere baktım *sadece telefonum ve tabletim gözüküyordu* fakat hâlâ bu sorun devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YouTube'dan nasıl aratabilirim? Pek bir bilgim olmadığı için soruyorum:")
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi videolar izleyin. Bu video işe yarayabilir.
Arkadaşlar merhaba, dün akşam aynı telefondan girdiğim iki YouTube hesabımdan da benim beğenmediğim videolar beğenilmiş ve absürt hesaplara abone olunmuş. Ayrıca iki hesapta da beğenilen videolar neredeyse aynı. Gmail hesaplarımın şifrelerini değiştirdim ve aktif olan aletlere baktım *sadece telefonum ve tabletim gözüküyordu* fakat hâlâ bu sorun devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim?

Telefon numarası ile iki haneli doğrulama yapın belki faydası olur.

Böyle bir durum varsa hesabınıza bot atmaya çalıştığınız için olabilir. Kendi hesabınız ile sitelere veya uygulamalara giriyorsanız bu durumun olması temeldir. Şifreyi değiştirin, iki faktör açmanıza gerek yok. Onlar kanalı sizden alsa bile siz o cihazdan tekrar kanalı alabilirsiniz zaten.

YouTube'dan nasıl aratabilirim? Pek bir bilgim olmadığı için soruyorum:")
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi videolar izleyin. Bu video işe yarayabilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı