YouTube için AdBlocker alternatifi önerisi

Bütün AdBlock eklentilerini kaldırıp uBlock Origin'e geçtim şu an sıkıntı yok pop uplar gitti. Sanırım uBlock aktif olarak karşı önlemler alan tek eklenti şu an için.

Bağlantıda çözümü var.

Genellikle kalitesiz haber sitelerinin etkisinde kalan gençler, artık YouTube bu işi bitirdi gibi konular açıyor. YouTube reklam engelleyicilere yıllardır engel olmaya çalışıyor. Reklam engelleme filtreleri yapanların eli armut toplamıyor onlar da sürekli filtre güncelliyor.

Ublock Origin kullanabileceğiniz en iyi eklenti. Spesifik eklentiler genellikle reklamı engellemiyor saklıyor. Bunu Opera'da yapıyordu. Bir nevi reklam verene o reklam izlenmiş gibi gösteriyor. Google'da bunu görmezden geliyor.

Neyse Ublock Origin kullanıp sorun yaşayanlar ön bellekeri temizleyip güncellesinler. Bunlar hatalı eski filtreleri kaldırıp, sorunların çözüldüğü alan adlarını yükler.

Ben Premium kullanıyorum ve bütçeniz imkan veriyorsa aile paketini öneririm. Ailedeki insanlar telefonda reklamsız YT kullanıyor. Şu an fiyatı uygun ve kesinlikle artacaktır. Ama bu servislerin olayı, kullanıcı takip etmezken de para almak o yüzden aşırı fiyatlara çıkmaz. Şu an Papara ile aylık aile üyeliğine 50 ₺ veriyorum. Papara olmayınca 60 ₺. Telefonlara garip APK'ler kurmaya hiç gerek yok. Bunu da geçin diye demiyorum ama böyle bir alternatif var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı