Youtube İçin Ekran Kayıt ve Kurgu Programı Önerisi

WireFire

Decapat
Öncelikle sistemim ;
  • Ryzen 5 2600
  • Asus RX 570
  • 8x2 16 GB 3000 MHz RAM

Arkadaşlar Youtube kanalı açmaya karar verdim. Başlangıç olarak Coreldraw ve Illustrator'de yaratıcı tasarımlar yapmayı gösteren eğitim videoları çekmeyi düşünüyorum. Şimdilik sesli anlatım olmayacak ama ileride sıfırdan anlatım serileri eklemeyi düşünüyorum. Bana bir ekran kaydı için bir de videoları kesmek düzenlemek icin program lazım. İntro ve video içi animasyonlar için başlangıç düzeyinde After Effects öğrendim gelistirmeye çalışıyorum. Videolarda kesme, geçiş ve ekran kaydı için hangi programları önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe uygulamaları hem youtube olarak hem kolaylık ve sonsuz yaratıcılık olarak mükkemmel uygulamalardır vegasa fln. bulaşmadan premiere,photoshop,audation,after fx vb. uygulamalar edinin derim.

Ekran kaydı için "Nvidia Gforce expensive" içine dahil olan shadowplay iş görür fakat amd de kullanılırmı bilemiyorum bu yüzden ikinci ihtimal amd'nin uygulamasında ekran kayıt uygulaması olacaktı bunu tercih edin veya OBS de kullanabilirsiniz. Bandicam tarzı programlar güzel ama çok uğraştırıcı bence hiç bulaşmayın.

facecam yaparmısın bilmem yaparsan ve kameran yoksa Logitech G310 güzeldir işini görür.

intro mevzusuna çok girme insanları sıkan ve kimsenin takmadığı gereksiz bir 10sn oluyor ama outro kullanabilirsin. İntro kullansanda bi süre sonra seninde canını sıkacaktır emin ol.

Bende bu işlerle bi süredir uğraşıyordum şu suralar ara verdim diyebilirim bu kanalımda işine yarayabilecek burda yazamayacağım bazı araçları bulabilirsin 2-3 eğitim videosuda var ama muhtemelen bildiğin şeylerdir. Kanal

Adobe uygulamaları hem youtube olarak hem kolaylık ve sonsuz yaratıcılık olarak mükkemmel uygulamalardır vegasa fln. bulaşmadan premiere,photoshop,audation,after fx vb. uygulamalar edinin derim.

Ekran kaydı için "Nvidia Gforce expensive" içine dahil olan shadowplay iş görür fakat amd de kullanılırmı bilemiyorum bu yüzden ikinci ihtimal amd'nin uygulamasında ekran kayıt uygulaması olacaktı bunu tercih edin veya OBS de kullanabilirsiniz. Bandicam tarzı programlar güzel ama çok uğraştırıcı bence hiç bulaşmayın.

facecam yaparmısın bilmem yaparsan ve kameran yoksa Logitech G310 güzeldir işini görür.

intro mevzusuna çok girme insanları sıkan ve kimsenin takmadığı gereksiz bir 10sn oluyor ama outro kullanabilirsin. İntro kullansanda bi süre sonra seninde canını sıkacaktır emin ol.

Bende bu işlerle bi süredir uğraşıyordum şu suralar ara verdim diyebilirim bu kanalımda işine yarayabilecek burda yazamayacağım bazı araçları bulabilirsin 2-3 eğitim videosuda var ama muhtemelen bildiğin şeylerdir. Kanal
Videolarını inceledim biraz. Ben de benzer şekilde ekran kaydı ve basit animasyonlar kullanacağım zaten. Kanalındaki bilgilerde güncelse çok işime yarayacak. Teşekkür ederim.

dd.PNG

Evet ve audiocity mi neydi bi program var hiç uğraşma tersten sarma dipses silme dışında hiçbir şey yaptırmaz audation yükle temiz
Audition ses düzenlemeleri için mi kullanılıyor ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı