YouTube için fikir değerlendirmesi

Tokatlı

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bilmemeniz, görmemeniz gereken bir şeyi görseniz öğrenseniz ne yapardınız? YouTube için röportaj kanalı açmayı planlıyorum. Senaryoyu dinleyip üstte yazan şeyi cevaplayacaksınız kendinizce. Senaryolar hep çok uçuk şeyler olacak izlenmesi çok olsun diye.
Senaryo: Bir arkadaşınız evli ve siz dışarıda gezerken arkadaşınızın kocası ve annesini el ele sarmaş dolaş görüyorsunuz. Ne yapardınız?

Size tavsiyem; VPN açın ve "gerekli sitelere" giriniz ve kategorileri araştırmaya başlayın :D Konulu iyi bir seçim olur.
Yabancı videolarda izledim reaksiyonlar süperde ondan burada bir deneyelim dedim. Sokakta adama desem böyle çok yanlış anlaşılır. :D

Yabancı videolarda izledim reaksiyonlar süperde ondan burada bir deneyelim dedim. Sokakta adama desem böyle çok yanlış anlaşılır. :D
Yaşlı dayılar anlayana kadar kamera şarjı biter :D İzmir gibi yerdesin, bunun ekmeğini yemeye bak. Kızlara fesatlık içeren sorular sizin orada meşhur, erkeklere de sorabilirsiniz.

Yaşlı dayılar anlayana kadar kamera şarjı biter :D İzmir gibi yerdesin, bunun ekmeğini yemeye bak. Kızlara fesatlık içeren sorular sizin orada meşhur, erkeklere de sorabilirsiniz.
Zaten İzmir'de olmam süper bir avantaj. Güzel fikirlerle ekmek yerim piyasadan. Ekipman olarak başlangıçta telefonum ve 1 adet iyi kötü jacklı bir mikrofon işe yarar mı acaba. Görüntü idare ederde sesten şüpheleniyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı