YouTube İçin İçerik Tavsiyesi

YouTube'a başlamayı düşünüyorum ama elimde o kadar güçlü bir PC yok. Sizce hangi içeriği üretmeliyim?

Merhaba, eskiden bende senin gibi YouTube platformuna videolar yüklemeye karar verdim o kadar videolar yükledim birçok şey denedim fakat tutmadı en son YouTube'da video paylaşan eğlenerek izlediğim bir YouTuber'in videolarını bir araya toplayıp paylaştım ve o video 600 izlendi YouTube'da emek verilen videolar artık izlenmiyor bunu yapan YouTuber'ler değil Türk YouTube çocuk kitlesi.

Bak mesela ben zamanında böyle bir video yaptım attım öçylesine bir anda 13 bin izlendi böyle şeylerde izleniyor bence mükemmel hem basit de.

Nasıl yani hocam herkesin ağzına takılıp bir türlü araştırıp bulamdığı müziklerimi yayınliyim?
Merhaba, eskiden bende senin gibi YouTube platformuna videolar yüklemeye karar verdim o kadar videolar yükledim birçok şey denedim fakat tutmadı en son YouTube'da video paylaşan eğlenerek izlediğim bir YouTuber'in videolarını bir araya toplayıp paylaştım ve o video 600 izlendi YouTube'da emek verilen videolar artık izlenmiyor bunu yapan YouTuber'ler değil Türk YouTube çocuk kitlesi.

Yani hocam ne önerirsiniz?

@Hilalimsinn hocam saçmalıktan izleniceksem hiç izlen miyim daha iyi.

Hocam daha çok futbol VB. üstünden gitsem?

Futbol maçlarının özetini yapabilirsiniz. ya da belli futbolcuların farklı maçlardaki gollerini kesip biçip video yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı