YouTube için öneriler

coolhsn

Decapat
Eskiden bir YouTube kanalım vardı sattım kanalı büyütünce. Sessiz müzikli kendi oynadığım oyunun editini yapıp paylaşıyordum. ( YouTube Shorts ) YouTube'da uzun video geçmişim yok. Deneme olsun diye bir video attım. Ne gibi eksiklerim var diye bakıp yanıtlar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle başarılar. Bence videodaki sesinde çok patlamalar oluyor. Mikrofonu kendinden uzaklaştırırsan düzelir diye düşünüyorum. Bir de bence Stumble Guys gibi oyunları bende dahil diğer insanlar izlemekten çok oynamayı tercih eder. Ben olsam CS2 ETS 2 PUBG gibi çok izleyeni olan videolar çekerdim.

Günümüzde odak süresi azaldığı için videolarında sık kesme yapman iyi olabilir. Özellikle ilk başları kesseydin iyi olurdu. Yoksa izlenme süren düşebilir. Onun haricinde fonttaki müzik biraz fazla gibi geldi onu kısabilirsin. Onun haricinde 3:40'da giren renkli kısma gerek yok bence eskide kaldı onlar. Bir de fonta daha güzel müzikler bulabilirsen iyi olur.

Kayıt için kaliteli bir mikrofona ihtiyacın var. Onun dışında arkadaki müziğin sesi çok yüksek olmasa bile rahatsızlık verici, onu kıs. Son olarak, ekran kaydını minimum 1080p almaya çalış. Render alırken de bitrate'i yüksek tut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı