Youtube #Kafalar Kışkırtma

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar Youtube'da ara sıra eğlenceli vakit geçirmek için videolar izliyorum herkes gibi.
Hep donanım - yazılım camiasından insanları takip ediyordum, biraz açılayım bakalım neler var dedim :)
Kafalar isimli 3 kişinin ön planda olduğu bir kanal buldum :)
Kışkırtma videoları gerçekten çok hoş :D Öyle kasıntı tipler de değiller, eğlenceli olmalarını buna bağlıyorum zaten :)
Birbirlerinin canını yaktıkça, birbirlerinin sinirlerini bozdukça nasıl keyif alıyorum anlatamam :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu pazar videosunu falan izledim gerçekten şahane ya :D Bana bunlarla gelin abi vallahi bunlarla gelin :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya ben 2 gündür hayattan acayip zevk alıyorum şu videolar sayesinde :D Şahane ya cidden :D

f.jpg
Adsız.jpg

Bu heriflere bir tek sinir olan veya sevmeyen ben miyim? Bir de Aras Karafil mi ney vardı. Onada ayrı kıl oluyorum.
Not: Küfür edicem olmayacak. :kızgın:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı