YouTube kanalı açmak

Merhabalar bir YouTube kanalı açmak istiyorum araştırma yapmayı çok seviyorum ve teknolojiden acayip keyif alıyorum. Yaşımdan dolayı(15) toksik kitle gibi düşünebilirsiniz ama inanın öyle biri değilim, yapmak istediğim videolar örneğin. Overclock nedir, işlemci alırken neye dikkat etmeliyiz, Steam ve Epic Games için hata çözümleri. Ama korktuğum şey 4-5 izlenmek ve rezil olmak, tamam en azından denedim derim ama bu durum çok canımı sıkar daha önce aldığım 2 ürününün videosunu çektim gamepad ve kulaklık ikisi toplam 4K izlendi, sizce az izlenme durumu olur mu? Emek vereceğim çünkü. Amacım 4-5 dakikalık dolu dolu videolar yapmak. Güzel edit yapıp bilgilendirici olmasını sağlamak. Son olarak ben diyelim açtım kanalı, forumda dolaşırken bir arkadaş RAM frekansı ile ilgili bir soru sormuş. Ona ben bunu anlattım videoma bakabilirsin deyip, link atsam reklamdan ban yer miyim?

Bence korkma, sonuçta herkes korkarak başladı, bir tereddüt oldu fakat çok başaran oldu, burada önemli olan senin göstereceğin azim ve enerjin
 
Kardeşim merhaba,
Ben 23 yaşındayım ve hiç YouTube ile işim olmadı ama kardeşim çok özeniyordu. Ben de onu teşvik ettim. Kötü yorumlar geldi illaki ama devam et dedim bunun sebebi bir şeyler araştırması öğrenmesi. Bence kimseye aldırış etme ve başla. İlla kendine bir şey katarsın.

Kardeşinize çok güzel destek olmuşsunuz. Helâl olsun size gerçekten. Benim de destekçim sizler oldunuz. Bir gün çok izlenmesem de en azından denedim diyebilirim umarım.
Bence korkma, sonuçta herkes korkarak başladı, bir tereddüt oldu fakat çok başaran oldu, burada önemli olan senin göstereceğin azim ve enerjin
Twitch'e de aynı düşüncelerle başladım. 1.4K takipçim oldu. Bu sefer gerçekten yapmaya çalışacağım.
 
Kardeşinize çok güzel destek olmuşsunuz helal olsun size gerçekten benim de destekçim sizler oldunuz bir gün çok izlenmesem de en azından denedim diyebilirim umarım.

Twitch'te de aynı düşüncelerle başladım 1.4K takipçim oldu bu sefer gerçekten yapmaya çalışacağım

Bak ne güzel sayılara ulaşmışsın, sen yeter ki hevesli ol, enerjik ol, başarı gelir zaten
:)
 

Geri
Yukarı