YouTube kanalı fikir önerisi

Berkay Gür

Kilopat
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
443
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. YouTube ile uğraşmak istiyorum. Yaşım 19 fakat YouTube'da yapılacak bir fikir bulamıyorum. Her gün düşünüyorum sizlerinde yardımına ihtiyacım var.
Öncelikle oyun, CS:GO videoları düşünüyordum. Malum yaz geldi herkes kanal açıp oyun videoları çekiyor ve hepsi berbat. İyi olanlar zaten tutmuş ve fazlasıyla oyun kanalı var. Sanırım artık oyun kanalları açılmaması gerek bu yüzden bende oyun kanalı açmaktan soğudum.
Her türlü ekipmanım var. Bilgisayar, kamera, mikrofon...
Sizden sadece izlediğiniz yabancıların videolarını izleyip beğendiğiniz varsa Türkiye'de yapılmayan güzel, Türkiye'de yapılmasını istediğiniz bir öneri istiyorum. Tamam Türkiye'de yapılmışta olabilir fakat oyun videoları gibi çok olan olmaması gerekiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Şu anki kanalım: Berkay Gür (öylesine abone ve izlenme kasmak için açtım içerikler değişebilir elbette bir fikir gelirse.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bol içerik üretmeni tavsiye ediyorum, videolara güzel abartısız bir düzenleme yapmanı öneririm aşırıya kaçmadan sade videolar olsun. , düzenli ve programlı, belirli saatlerde video atmanı her şey'in bir düzen içinde olmasını tavsiye ederim. Çekeceğim videolar kaliteli ve eğlenceli olsun isterim şahsen, video sürelerini ne kısa ne uzun tutmaya bak tam zamanında bitir. Bildiğim üzere şuanda ki çoğu ileri gitmiş youtube kanalı korku oyunlarıyla izlenmeye daha çok başlandı sana önerim bir kaç kaliteli video attıktan sonra herhangi bir korku oyunu video çek ama korku videosundan öncekileri gayretle hazırla kaliteli olsun ve elinden geleni yap, eğer tutarsa bir seri halinde oynanacak bir oyunsa seri yap, vlog çekmeye özen göster, videoda ölü gibi değilde daha hiparaktif daha canlı daha eğlenceli görün ben bu dediklerim tavsiye ediyorum, ve sürekli yeni güncel oyunların videosunu çekmeye çalış. Youtubede yolun açık olsun.
 
Aslında hangi videoyu atarsan at mutlaka izleniyor. Sana önemli bir tüyo; İlk hafta 4 veya 5 video attıysan (Tabi içerikleri iyi olsun) 2 hafta hergün atmaya başla. İçeriklerin başlıkları iyi olsun. Çok fazla etiket kullan bazen videoya time-lapse gibi ilgi çekici efetkler ver. Abone kasmazsın ama izlenme oranın yüksek olur. Konu olarak benim tercihim yapılması zor olan dosyalı konuların videoları olsun. ( Mesela Html - Php üyelik sistemi nasıl yapılır.)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı