Oyun videosu çekmeyin artık izlenmiyor.Hocam kanalı çorba yapayım mı? Gizem, Oyun, Virüs belgeselleri. Bir kişi 1 yılda 14 bin aboneye ulaşmış.
Oyun videosu çekmeyin artık izlenmiyor.Hocam kanalı çorba yapayım mı? Gizem, Oyun, Virüs belgeselleri. Bir kişi 1 yılda 14 bin aboneye ulaşmış.
Ne çekeyim hocam?Oyun videosu çekmeyin artık izlenmiyor.
Tekrar merhaba hem yaka hemde telefon kulaklığıyla ses kaydedip atabilirmisiniz. Audacity ile kaydedinNe çekeyim hocam?
Sistem bilgilerinizi verin ben size öneririm.Oyun serisi videoları nasıl bir şey? Düşük sistemli bilgisayarım var. Oyun öneriniz var mı?
Hocam oyun videoları tutmuyor artık. Sistemim dandik. Ne tür içerik önerirsin?Sistem bilgilerinizi verin ben size öneririm.
Shorts da nasıl bir şey üretebilirim?Futbol ya da Oyunlarla alakalı yap. Futbol yapacaksan Ronaldo'yu Full öv ki kitle toplayabilesin. Arada da milli duygulara oyna tamam yükselirsin. Ya da bunları yapmayıp kaliteli içerik üretebilirsin. Shorts videoları kanalı yükseltmenin en kolay yoludur.
Youtubeden CapCut Futbol edit yapma tarzı videolar var onları izleyip bişeyler yapabilirsiniz eğer tutarsa daha iyi olur. Ben 24 dakika içerisinde 13 aboneyken 43 aboneye çıktı ve videoda 11 bin izlendi. Tabi şans faktörüde var.Shorts da nasıl bir şey üretebilirim?
Çocuklar için videolar üretirsen tutar.Hocam oyun videoları tutmuyor artık. Sistemim dandik. Ne tür içerik önerirsin?
Shorts da nasıl bir şey üretebilirim?
Hocam telif yerim öyle şeyler yapmam ben. Özgün içerik üretmek istiyorum.Youtubeden CapCut Futbol edit yapma tarzı videolar var onları izleyip bişeyler yapabilirsiniz eğer tutarsa daha iyi olur. Ben 24 dakika içerisinde 13 aboneyken 43 aboneye çıktı ve videoda 11 bin izlendi. Tabi şans faktörüde var.
Beinsportstan maç özetlerini kaydedersin. CapCuttan edit yaparsın. Telif yememek içinde remix slowed reverb tarzında yüklersin olur ama senin kararın.Hocam telif yerim öyle şeyler yapmam ben. Özgün içerik üretmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.