YouTube kanalına bot basıldığı nasıl anlaşılır?

HakanCN

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam, ben YouTube'da oyun içerikleri üretiyorum. Bu akşam üstü kalktığım da bir videoma 13 tane değişik hesaptan farklı emojili yorumlar atıldığını gördüm. Açık konuşmak gerekirse ben bot atıldığını düşünüyorum. Yani bunu hangi işsiz yapar bilemiyorum ama bunun bir önlemi veya çözeceğim bir kısım veya çareniz var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-30 173314.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-30 173314.png
    354,5 KB · Görüntüleme: 350
Herkese selam, ben YouTube'da oyun içerikleri üretiyorum. Bu akşam üstü kalktığım da bir videoma 13 tane değişik hesaptan farklı emojili yorumlar atıldığını gördüm. Açık konuşmak gerekirse ben bot atıldığını düşünüyorum. Yani bunu hangi işsiz yapar bilemiyorum ama bunun bir önlemi veya çözeceğim bir kısım veya çareniz var mı?

Nicklere bakarsak bot gibi duruyor.

Çözümü yok yorumları tek tek silebilirsin.

Kanala gelen botlar bazen saçma başlıkta yayın açıpta kanalın kapanmasına sebep olabiliyor. Tek canlı yayında değil. Botlar farklı bir şekilde de kanala ihtar attırabilir. Şu an sana atılan spamcı botlar bunu zaten biliyorsundur. Yine de zararı olmasa da YouTube'a bu konuda ulaşıp mail atman daha iyi olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı