SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 18 Şubat 2023 #1 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum.
İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 18 Şubat 2023 #2 Zor ama ilk videoya gidene kadar aşağı kaydırabilirsiniz. Artı -2 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 18 Şubat 2023 #3 Aurora1 dedi: Zor ama ilk videoya gidene kadar aşağı kaydırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu mantıklı bir çözüm değil. Çünkü bazı kanalların çok videosu var. Artı 0 Eksi
Aurora1 dedi: Zor ama ilk videoya gidene kadar aşağı kaydırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu mantıklı bir çözüm değil. Çünkü bazı kanalların çok videosu var.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürekli aşağı scroll'layan bir döngü işinizi görebilir. Amele çözümü ama fazla video yoksa iş görür. Youtube şu eski videoları görme olayını neden kaldırdı hala anlamadım, neden yani amacın ne ki? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sürekli aşağı scroll'layan bir döngü işinizi görebilir. Amele çözümü ama fazla video yoksa iş görür. Youtube şu eski videoları görme olayını neden kaldırdı hala anlamadım, neden yani amacın ne ki?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 18 Şubat 2023 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube niye bu özelliği kaldırdı hala anlamadım. Çok saçma bence. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube niye bu özelliği kaldırdı hala anlamadım. Çok saçma bence.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık en iyi çözüm scroll tuşuna bir kere basıp aşağı doğru çekmek sanırım. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1674051 İlk videolara ulaşmak için sekme yok. Nasıl ulaşırım? JavaScript kodu kullanarak ulaşmanın yolu var mı? Yani sıralamayı tersine çevirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık en iyi çözüm scroll tuşuna bir kere basıp aşağı doğru çekmek sanırım.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2023 #7 JavaScript:Panoya kopyala setInterval(() => {window.scrollTo(0, 999999)}, 100); gibi bir kodun işe yarayacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
JavaScript:Panoya kopyala setInterval(() => {window.scrollTo(0, 999999)}, 100); gibi bir kodun işe yarayacağını düşünüyorum.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 18 Şubat 2023 #8 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu mantıklı bir çözüm değil. Çünkü bazı kanalların çok videosu var. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta çözüm. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu mantıklı bir çözüm değil. Çünkü bazı kanalların çok videosu var. Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta çözüm.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 18 Şubat 2023 #9 Peki "Son yüklenenler" butonuna basınca hangi fonksiyon çalışıyor? Bunu nasıl tespit ederim? Artı 0 Eksi
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2023 #10 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Peki "Son yüklenenler" butonuna basınca hangi fonksiyon çalışıyor? Bunu nasıl tespit ederim? Genişletmek için tıkla... Sağ click yap, ögeyi denetle de, altta Event Listeners var. Çıkan listede click event'ine atanan referansları görebilirsin. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Peki "Son yüklenenler" butonuna basınca hangi fonksiyon çalışıyor? Bunu nasıl tespit ederim? Genişletmek için tıkla... Sağ click yap, ögeyi denetle de, altta Event Listeners var. Çıkan listede click event'ine atanan referansları görebilirsin.