YouTube küçük resim yapabilecek biri var mı?

617652

Decapat
Merhaba. YouTube kanalım için Amerika vs Rusya güç karşılaştırması ile ilgili bir video hazırladım. Ama küçük resmi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Amerika bayrağının üstüne Joe Biden, Rusya bayrağının üstüne Vladimir Putin fotoğrafı koymak istiyorum. Ortaya da vs işareti koymak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biri yapıp buraya atabilir mi?

Merhaba. YouTube kanalım için Amerika vs Rusya güç karşılaştırması ile ilgili bir video hazırladım. Ama küçük resmi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Amerika bayrağının üstüne Joe Biden, Rusya bayrağının üstüne Vladimir Putin fotoğrafı koymak istiyorum. Ortaya da vs işareti koymak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Biri yapıp buraya atabilir mi?

Pixellab diye bir uygulama var template diye de bir şey var tamam mı kanka oradan giriyorsun hallediyorsun sadece yazıyı değiştirerek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230626-131304.jpg
    Screenshot_20230626-131304.jpg
    187,9 KB · Görüntüleme: 54
Özgün tasarım her zaman daha iyidir. Ayrıca 700 saat dediğin şeyi öğrenmesi 1 gününü almaz. Her şey çok basitleşti. O thumbnaillerin çok daha iyisi yapılabilir.

Ben benimkiler iyi demiyorum ki bana 3 kuruş faydası yok zaten gözüme hoş gözüktü yapıyorum bir de başını yapar ben saatlerce uğraştım Photoshop için dediğiniz kadar basit bir iş değil ne alaka diyeceksiniz ama her işin mantigi, prensibi, bir matematiği var sadece 10 dakikada nasıl yeni proje açabilirim diye pratik yapar bu kadar uğraştıktan sonra ortalıkta ki bebeler gibi neden videom izlenmiyor der (sizi ya da konu sahibini zan altında bırakmak için yazmadım AC buçuk bu işlerle ugrastogim için bir şeyler biliyorum da söylüyorum)

3 aboneli olduğumu nereden çıkardınız?
Lafın gelişi, kaç abonesiniz?

Ben benimkiler iyi demiyorum ki bana 3 kuruş faydası yok zaten gözüme hoş gözüktü yapıyorum bir de başını yapar ben saatlerce uğraştım Photoshop için dediğiniz kadar basit bir iş değil ne alaka diyeceksiniz ama her işin mantigi, prensibi, bir matematiği var sadece 10 dakikada nasıl yeni proje açabilirim diye pratik yapar bu kadar uğraştıktan sonra ortalıkta ki bebeler gibi neden videom izlenmiyor der (sizi ya da konu sahibini zan altında bırakmak için yazmadım AC buçuk bu işlerle ugrastogim için bir şeyler biliyorum da söylüyorum)

Lafın gelişi, kaç abonesiniz?
120 aboneyim. İlk hedefim 1000 aboneye ulaşmak.

Ben o mobil programları da denedim hatta uzun bi süre mobilden işimi hallettim ve yaklaşık olarak 150.000 izlenmeye ulaştım. Photoshop'u ise uzun süredir kullanıyorum, bayağı ilerledim. Her işte ustalaşmak gerekir, öyle hazır template alayımda yapayım diye bir şey yok. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı