YouTube kullanmayı reklamlardan dolayı bırakmak

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar artık uBlock Origin'de dahil reklam engelleyiciler çalışmıyor. Ben açık kaynaklı bir site buldum. Bu site bildiğin YouTube gibi ama daha iyi bana göre.
Tek eksisi yorum yazamamak olabilir.

Telefonda da alternatifi buldum. O süper bir şey zaten. Toplu playlistleri bile indirebiliyor.

Umarım Google bunların da önüne geçmez. Çok tekelic, katı kuralcı bir şirket oldu.

1697796505365.png

Chrome üzerinde bunu kullanıyorum, hala herhangi bir uyarı almadım.

30 TL vererek tüm sıkıntıları çözebilirsiniz. Şu an bir ekmek bile kaç para olmuşken 30 TL 1 ay için bedava. YouTube bırakmak ise mantıksız bence. Tabii sizin kararınız.
2 gündür bıraktım. Telefondan zaten 3-4 yıldır bırakmıştım. Bir açık kaynaklı uygulama NewPipe onu kullanıyorum hep.

Bendeki mük çalışıyor vermek yasak değilse yazayım faydalanın.
Sanırım yasak değil. Chrome eklentisi hiçbir sitede reklam görmedim daha.

Dosya Ekleri

• ads.png
    ads.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 71
@300319, mesele bırakıp bırakmamak değil. 30 TL'nin para olmadığını biz de biliyoruz fakat aylık abonelik sistemi adı altındaki diretmeleri hoş karşılamıyoruz. YouTube reklam engelleyicilerine karşı açtığı bu savaşı kazanırsa yarın bir gün Instagram, Twitter, Facebook gibi büyük platformların da böyle uygulama getirmeyeceğinin garantisi hiçbir şekilde yok. Onların hepsine de aylık 100 TL, 100 TL şeklinde ödemek isterseniz bilemem, ben ödemek istemezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı