YouTube logosunun altındaki isim nedir?

RPacK

Hectopat
Yer
Türkiye
Geçen günlerde video izlerken ana sayfaya dönmek için sol üstteki butona tıkladım ve tıkladıktan sonra bir şey fark ettim. YouTube logosunun yanında TR yazması gerekirken "uğur demir" yazıyordu. Kısa süreliğine görebildim sonra ana sayfaya gittiğimde TR geri gelmişti. Bugün de aynısı oldu ancak bu sefer sayfayı değiştirmemesi için çarpı tuşuna bastım ve SS aldım. Bu nedir?
Edit: İncele falan yapmadım, kendiliğinden oldu zaten böyle bir şeyi kendim yapsam niye buraya atayım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,9 KB · Görüntüleme: 268
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    985,6 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde video izlerken ana sayfaya dönmek için sol üstteki butona tıkladım ve tıkladıktan sonra bir şey fark ettim. YouTube logosunun yanında TR yazması gerekirken "uğur demir" yazıyordu. Kısa süreliğine görebildim sonra ana sayfaya gittiğimde TR geri gelmişti. Bugün de aynısı oldu ancak bu sefer sayfayı değiştirmemesi için çarpı tuşuna bastım ve SS aldım. Bu nedir?
Edit: İncele falan yapmadım, kendiliğinden oldu zaten böyle bir şeyi kendim yapsam niye buraya atayım.
Bana da oldu ama pek ilgimi çekmedi.

Eset Smart Security Yükleyip Güvenliğinizi Sağlayın

Sanırsam Edge kullananlarda oluyor. Virüs kurbanı olabilirsiniz. Fakat kesin bir şey demek mümkün değil. Bence virüsten çok tarayıcıyla ilgili bir hatadan kaynaklı.

Bu eklenti bağlantılarınızı şifreler.

Sanırsam Edge kullananlarda oluyor. Virüs kurbanı olabilirsiniz. Fakat kesin bir şey demek mümkün değil. Bence virüsten çok tarayıcıyla ilgili bir hatadan kaynaklı.

Türk kaynaklı bile olmayan bir tarayıcıda niye öyle birşey olsun ki?

Virüs olduğunu düşünmüyorum. Birçok kez format attım, her seferinde de çıktı. Dediğiniz gibi tarayıcı sorunlu olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı