YouTube "Mix'im" bana özel mi?

Eki Görüntüle 998380
Kanıt. Yanlış bilgi verdiğiniz için damgayı basarım tabii ki de. Araştırmadan kendi gözlemlerinizle bilgi vermeyin.
Dostum bilmiyorum baktın mı ama o ss'i ben de attım zaten. Sadece ilk şarkı geliyor. Bu kalan diğer şarkılar nerede? Ben ondan bahsediyorum.

1619702762915.png

Dostum bilmiyorum baktın mı ama o ss'i ben de attım zaten. Sadece ilk şarkı geliyor. Bu kalan diğer şarkılar nerede? Ben ondan bahsediyorum.

Eki Görüntüle 998384
Liste rastgele dağılıyor. İlla aynı düzende olacak diye bir şey yok. Ayrıca linke sahip herkes o linkteki videoları silebilir. Belki birisi silmiştir nereden biliyorsun?
resim_2021-04-29_162708.png

Evet haklıymışsın.
Allah'a şükür.
Peki ben bunu nasıl herkese açık liste haline getiririm?
Getiremezsiniz. Ya şarkıları tek tek paylaşın ya da yeni bir playlist oluşturun.

1619702832158.png

Liste rastgele dağılıyor. İlla aynı düzende olacak diye bir şey yok.
Adı üstünde playlist. Spotify linkini paylaşınca herkese farklı şarkı mı geliyor. Playlist adı üstünde. Bilmem biliyor musun?
Ayrıca linke sahip herkes o linkteki videoları silebilir. Belki birisi silmiştir nereden biliyorsun? Eki Görüntüle 998386
Sus kanka.

Nereden kankan ya da arkadaşın oluyorum senin? Ne bu tavır? Kendine gel.. İnanmıyorsan kendin dene. Bal gibi de silinebiliyor ve listedeki müzikleri aşağı yukarı çekip yeni müzikler ekleyebiliyorsun. (Kendi hesabın için geçerli sadece) Haddini aşma. Üslubunu da düzelt. Sokak değil burası.
Evet haklıymışsın.
Diğerleri random oldu.
Peki ben bunu nasıl herkese açık liste haline getiririm?
Hayır, listeye girebiliyorum işte sorun ne anlamadım?

Nereden kankan ya da arkadaşın oluyorum senin? Ne bu tavır? Kendine gel. İnanmıyorsan kendin dene. Bal gibi de silinebiliyor ve listedeki müzikleri aşağı yukarı çekip yeni müzikler ekleyebiliyorsun. Haddini aşma. Üslubunu da düzelt. Sokak değil burası.

Hocam haklısınız ama fark ettim ki o link herkesin kendi hesabında oluyor. Ayrıca sıralama random olmuyor.

Nereden kankan ya da arkadaşın oluyorum senin? Ne bu tavır? Kendine gel.. İnanmıyorsan kendin dene.
Denedik ya? Ne anlatıyorum ben.

1619703084253.png

Bal gibi de silinebiliyor ve listedeki müzikleri aşağı yukarı çekip yeni müzikler ekleyebiliyorsun. Haddini aşma. Üslubunu da düzelt. Sokak değil burası.
Eki Görüntüle 998389

Hayır, listeye girebiliyorum işte sorun ne anlamadım?
Apayrı bir konudan bahsetmen konu ile alakasız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı