Selamlar öncelikle, bildiğim kadarıyla YouTube Music'in bilgisayar uygulaması yok. Ama bugün internette dolaşırken YouTube Music Desktop App adlı bir site buldum ve buradan YouTube Music'in uygulamasını indirebiliyoruz ama ben pek güvenemedim sizce güvenilir midir? Ayrıca orijinal site gibi durmuyor.
Selamlar öncelikle, bildiğim kadarıyla YouTube Music'in bilgisayar uygulaması yok. Ama bugün internette dolaşırken YouTube Music Desktop App adlı bir site buldum ve buradan YouTube Music'in uygulamasını indirebiliyoruz ama ben pek güvenemedim sizce güvenilir midir? Ayrıca orijinal site gibi durmuyor.
Ben YouTube'u açınca sağ tarafta görüldüğü üzere uygulamayı indir seçeneği çıkıyor. Siz de YouTube Music'de aynı şeyi deneyebilirsiniz fakat sizin belirttiğiniz uygulama sağlıklı gibi gözükmüyor.
Tam güvenilir olduğunu düşünmeye başlamıştım ki bu yazım hatası ile karşılaştım.
Orada neden "is" değil "are" var? Pek güven vermedi.
Yazılım açık kaynak. Güvenilir.
Eki Görüntüle 1063663
Ben YouTube'u açınca sağ tarafta görüldüğü üzere uygulamayı indir seçeneği çıkıyor. Siz de YouTube Music'de aynı şeyi deneyebilirsiniz fakat sizin belirttiğiniz uygulama sağlıklı gibi gözükmüyor.
Bunu yapınca yaptığınız internet tarayıcısı üzerinden açılıyor.
Bir manyaklık yapıp programı indirip google hesabımı girdim ardından HitmanPro ile sistemi tarattım bir şey bulamadı VirusTotal'e attım yine bir şey bulamadı. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Tam güvenilir olduğunu düşünmeye başlamıştım ki bu yazım hatası ile karşılaştım. Eki Görüntüle 1063667
Orada neden "is" değil "are" var? Pek güven vermedi.