YouTube Music masaüstü programı güvenilir mi?

Bu kadar kasmaya gerek yoktu. URL'ye bakarsanız saçma sapan alakasız bir URL.
Hocam Unofficial olduğunu belirtmiş zaten.
1623357185133.png

Ve ayrıca açık kaynak.
Açık kaynak olduğunu gördükten sonra fikrim değişti, güvenilir.

Bunu yapınca yaptığınız internet tarayıcısı üzerinden açılıyor.
Bir manyaklık yapıp programı indirip google hesabımı girdim ardından HitmanPro ile sistemi tarattım bir şey bulamadı VirusTotal'e attım yine bir şey bulamadı. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Edit: Program gayet iyi çalışıyor.
Bence yine de o programı kullanmak yerine Chrome üzerinden YouTube Music sitesine gidip oradan sağ üstten "Masaüstüne Ekleme" özelliği ile kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.
Çünkü neticede YouTube Music için Google tarafından özel bir program yapılmadı yani bu kullanmış olduğunuz program üçüncü parti bir yazılım, bu da onu fazla güvenli kılmıyor.
Bu nedenle YouTube Music'in kendi internet sayfasına giderseniz sağ üstten masaüstüne ekleyip kullanabilirsiniz, aralarında kullanım deneyimi açısından fazla fark olacağını sanmıyorum ve masaüstü ekleyerek kullanırsanız muhtemelen indirdiğiniz programdan daha az bellek ve işlemci kullanacaktır.

Düzenleme : Tabii eğer yazılım açık kaynak ise muhtemelen güvenilir olabilir, bence ikisini de deneyip duruma stabilite ve verimlilik açısından kararınızı verebilirsiniz. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı