YouTube Music masaüstü programı güvenilir mi?

s3xyec

Hectopat
Yer
gaziosmanpasa
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, bildiğim kadarıyla YouTube Music'in bilgisayar uygulaması yok. Ama bugün internette dolaşırken YouTube Music Desktop App adlı bir site buldum ve buradan YouTube Music'in uygulamasını indirebiliyoruz ama ben pek güvenemedim sizce güvenilir midir? Ayrıca orijinal site gibi durmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir olduğunu sanmıyorum hocam . Ayrıca Chrome üzerinde programı mevcut.
aaa.JPG

Sağ üst köşede indirebilirsiniz. Eklentiye benzer bir şey.

Selamlar öncelikle, bildiğim kadarıyla YouTube Music'in bilgisayar uygulaması yok. Ama bugün internette dolaşırken YouTube Music Desktop App adlı bir site buldum ve buradan YouTube Music'in uygulamasını indirebiliyoruz ama ben pek güvenemedim sizce güvenilir midir? Ayrıca orijinal site gibi durmuyor.
Bu Chrome'un bir özelliği. Güvenilir.

Edit: Bu arada Chrome üzerinden direk eklenen için konuştum. Bu linkle alakalı değildi.

Son düzenleme:
1623356927436.png

Ben YouTube'u açınca sağ tarafta görüldüğü üzere uygulamayı indir seçeneği çıkıyor. Siz de YouTube Music'de aynı şeyi deneyebilirsiniz fakat sizin belirttiğiniz uygulama sağlıklı gibi gözükmüyor.

Düzenleme: dediğim gibi varmış.
1623357002031.png

Bu sitedeki çok saçma bir uzantı adı. Youtube ile alakası yok.

Eki Görüntüle 1063663
Ben YouTube'u açınca sağ tarafta görüldüğü üzere uygulamayı indir seçeneği çıkıyor. Siz de YouTube Music'de aynı şeyi deneyebilirsiniz fakat sizin belirttiğiniz uygulama sağlıklı gibi gözükmüyor.

Düzenleme: dediğim gibi varmış.
Eki Görüntüle 1063665
Bunu yapınca yaptığınız internet tarayıcısı üzerinden açılıyor.
Bir manyaklık yapıp programı indirip google hesabımı girdim ardından HitmanPro ile sistemi tarattım bir şey bulamadı VirusTotal'e attım yine bir şey bulamadı. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Edit: Program gayet iyi çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı