Ben YT müziğe 2.5 TL ödüyorum.Ses kalitesini karşılaştıramadım ama Spotify'a 4.90 TL ödüyorum, bu yüzden Spotify tercihim
Yaşasın Papara ile aile üyeliği.
Ses kalitesi Youtube Music'te daha kaliteli ayrıca. İkisinde de denedim en yüksek kaliteyi.
Ben YT müziğe 2.5 TL ödüyorum.Ses kalitesini karşılaştıramadım ama Spotify'a 4.90 TL ödüyorum, bu yüzden Spotify tercihim
Yok hocam bilmiyorum ama internette Spotify to mp3 aramasını yapın belki bulursunuz.Sağ olun hocam bir sorum daha var, Spotify listesini MP3'e çeviren bir site/uygulama biliyor musunuz?
Ben Spotifyda yabancı müzik dinliyorum bir anda Spotify radyosuna geçiyor Tarkan çalıyor.İkisi de var. Spotify ana ekrandan bir şarkı açıyorum normalde benzer tarz şarkılardan devam etmesi lazım ama genellikle şarkı bitince devam etmiyor. YouTube music aynı durumda devam ediyor. Rakı içerken beni yormayacak ben dur diyene kadar şarkı türkü çalacak müzik çalar istediğim için YouTube. Ama diğerinden de vazgeçemiyorum veriyorum parasını duruyor kenarda.
Spotify playlistlerini YouTube Music'e aktaran siteler var hocam.Hocam YouTube music tercih edilir hem şarkı kapasitesi daha geniş. Ben şahsen mecburi Spotifyı tercih ediyorum çünkü tüm şarkılarım Spotify da, geçemiyorum YouTube musice. YouTube music daha ucuz ayrıca ses kalitesinde fark yok pekç
Evet biliyorum da ona bile üşendim hocam ne diyim. Fazla üşengecim. Birde benim genelde dahili hafızadaki müziklerimi geçirmem lazım o yüzden üşeniyorum.Spotify playlistlerini YouTube Music'e aktaran siteler var hocam.![]()
Kulaklığınız ya da her nereden dinliyorsanız kaliteli ise ses farkını anlıyorsunuz. Spotify 1 tık daha önde kalite konusunda ama bence YT Music daha işlevsel.Ses kalitesinde fazla fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.