YouTube neye göre telif atıyor?

Mouriho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben YouTube'a bir edit videosu yükledim ama UEFA telif attığından videoyu kaldırdım. ama diğer paylaşan insanlar telif yememiş videoyu kimden aldığımı açıklama kısmına yazarsam telif yer miyim?

Otomatik olarak medya içeriklerini tespit edebilecekleri Copyright Match Tool kullanıyorlar, Youtube otomatik veriyor. Ayrıca açıklamaya atıfta bulunmanız durumdan duruma göre değişir, ekleseniz de telif yeme şansınız var.

15 saniyeden fazlaysa telif yemeniz normal.

Arkadaşlar ben YouTube'a bir edit videosu yükledim ama UEFA telif attığından videoyu kaldırdım. Ama diğer paylaşan insanlar telif yememiş videoyu kimden aldığımı açıklama kısmına yazarsam telif yer miyim?

Hocam bu telif işi çok garip. Zamanında illuminati ses efekti koydum diye dahi telif yemişliğim var. Shorts'da telif olayı olmadığından çok rahat oluyor millet. Fakat maalesef ncs müziğinden dahi telif yeme ihtimaliniz var.

Hocam bu telif işi çok garip. Zamanında illuminati ses efekti koydum diye dahi telif yemişliğim var. Shorts'da telif olayı olmadığından çok rahat oluyor millet. Fakat maalesef ncs müziğinden dahi telif yeme ihtimaliniz var.
Normal videodaki şeyin Shorts'ta olmaması saçma olmuş biraz ama o zamanda müşteri alamazlar işte.

Telif yemişim hocam.

Videoyu şimdi tekrardan paylaştım ve açıklamaya kimden aldığımı yazdım ve kanalı etiketledim bakalım şimdi telif yiyecek miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı