Youtube "Oynatma kısa süre içinde başlamazsa cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin" Hatası

Saol yardımların için sorunu çözdüm. Anlatayım nasıl çözdüğümü. Ses Aygıtını kaldırıp tekrar yükledim. Ve (Realtek kullanıyorum ben ses yazılımı olarak siz ne kullanıyorsanız yazıyor zaten) Realtek High Definition Audio sürücüsünü güncelleştir -> Sürücü yazılımını bulmak için bilgisayarımı tara -> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver -> High Definition Audio (Realtek yazmayan) ve güncelleştir diyoruz.
Ve sorun bu şekilde bende çözüldü.
 
Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat yazdığınızı tam anlamıyla gerçekleştiremedim. Daha detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz ? Örnek: x ayarı aç x'i sil sonra şuradan yükle vs. gibi anlatabilirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz.
Teşekkürler
 
Merhaba dostum, çok özür dilerim forumdan uzun süredir uzak kalmıştım, sorunun hala devam ediyorsa anlatayım. Aygıt Yöneticisi'ne giriş yapıyoruz, ses, video ve oyun denetleyicilerine girip bilgisayarın hoparlör yazılımını seçiyoruz. Üzerinden hafifçe geçtiğim adımlar bunlar, geri kalanını yaparsın diye düşünüyorum.
 

Merhaba, bende de bu sorun var ama şöyle bir problemim de var benim 😁,bu olay evet YouTube da videolarda dolaşırken oluyor ama bütün bilgisayara sıçrıyor, kafayı yiyor bilgisayar, kasıyor...Başlat menüsünü açmıyor, uygulamalara girmiyor, anlayacağım kapatamıyorum bile bilgisayarı, elle kapatıp yeniden açıyorum anca düzeliyor sorun(Laptop kullanıyorum)...Bu olay bu arada güncelleme sonrası falan gelişmedi, kendiliğinden oldu bir anda...Sanki YouTube nezdinde değil de komple bilgisayarla alakalı bir şey olabilir mi? Deneyeceğim bu arada senin önerini(ses güncellemesini)
 
@Leonard Shelby Bunun için ayrı bir konu açsan daha iyi olur.
Bu sorun bendede olmaya başladı ama çoğu zaman youtube videolar açılıyor 1 hafta önceye kadar tek tıkta acılıdr sımdi 10 sn dairesel ok dönüyor .Eğer açıldıktan sonra durdursam video yu yine aynı sekılde beklıyor 10 sn yenıden başlamadan önce .Sendede bu sekıldemiydi yoksa sürekli bu hatayımı alıyordun .Bende 10 sn geçtikten sonra bu hatayı verıyor bir süre sonra yinede acılıyor
 

Geri
Yukarı