YouTube Oyun Kanalı Açmak

Phreak

Hectopat
Daha fazla  
İdolum Burak Oyunda ile çocukluğumu geçirdim her videosunu tane tane izledim çocukluğumda ama artık işler gelişti. Şimdi gerçekten bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorum biraz da sizin fikirlerinizi almak istedim. 11. sınıfım okul YouTube gider mi? Elbette gidebilir ama denemek istiyorum herhalde batmam diye düşünüyorum. Neler önerirsiniz düşüncelerini almak istiyorum. Düşünceleriniz değerli benim için :)

Para kazanmayı düşünüyorsan şahıs şirketi açıp düzenli olarak fatura kesip, gelir vergisi ödemelisin. Bunun içinde minimum 18 yaşında olmalısın. Aksi takdirde banka hesabına düzenli olarak giren para tespit edilip inceleme altına alınır ve kazandığın geliri bildirmeyip vergi ödememekten ceza yersin. Para kazanmayacaksan bir sıkıntı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öyle bir olay yok.
Bankada ayrı hesap açılıyor vergiler oraya yatırılıyor.

Bankada ayrı hesap açılıyor vergiler oraya yatırılıyor.
Bunlar ödeme yöntemi. Senin banka hesabına yatan paradan otomatik kesilmiyor. Kobi olman lazım yani şahıs şirketi açman gerekiyor. Bunu bankaya bildireceksin ki o zaman banka otomatik kessin.

Kesiyor mu kesmiyor mu?
Kesmiyor. Anlama konusunda bir sıkıntı var sanırsam. Hiçbir şey yapmadan bankaya yatan paradan otomatik kesmiyor. Ben YouTube'a video atayım, oradan şirket falan olmadan vergi mükellefi olmadan hesabıma yatan paradan otomatik vergi kesilsin gibi bir olay yok.

3. kez anlatıyorum. Kazanılan paradan otomatik vergi kesilecekse eğer, bir şahıs şirketi kurup, bunu vergi dairesine bildirip vergi mükellefi olup, sonrasında bir bankaya gidip yeni hesap açıp, ben şirket sahibiyim ve bu hesaba yatan para benim gelirim. Bu hesaba yatan aylık toplam miktar üzerinden gelir vergisi kesilsin talimatı vermeden bu imkansız.​

para kazanmayı düşünüyorsan şahıs şirketi açıp düzenli olarak fatura kesip, gelir vergisi ödemelisin. Bunun içinde minimum 18 yaşında olmalısın. Aksi takdirde banka hesabına düzenli olarak giren para tespit edilip inceleme altına alınır ve kazandığın geliri bildirmeyip vergi ödememekten ceza yersin. Para kazanmayacaksan bir sıkıntı yok.

Bu tür şeyleri pek anlamam 16 yaşındayım 1.5 yıla 18 olacağım elbette para kazanmayı düşünüyorum o kadar gelişebilir miyim bilmiyorum ama bakalım aile üzerinden vb olmuyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı