VolantMito
Hectopat
- Makaleler
- 1
Fiyatı çok bir şey değil. AdBlock sorunu farklı bir eklenti ile çözülüyor bu arada.
Origin ile reklam engelleyici dataları silince çıkmıyor bir daha.
Fiyatı çok bir şey değil. AdBlock sorunu farklı bir eklenti ile çözülüyor bu arada.
Ben katılmıyorum. İkisini de kullandım uzun seneler ve spotify daha iyi. Algoritma olarakta, müzik önerme, playlistler olarakta daha iyi. Ses kalitesi olaraksa aynılar diyebilirim ben fark göremedim. Youtube Music uygulamasını tek artısı arşivi çok geniş. En büyük eksisi ise tasarımı çok çok kötü. Bir de spotify ı sosyal medya gibi kullanabilme olayı da youtube musicte olsa iyi olabilirdi.Hem Spotify'dan kat kat daha iyi bir müzik platformu ve reklamsız video izleme. Bence daha iyisi yok. Nays ve Papara Cashback veriyor diye biliyorum.
Çözümü var zaten ama Premium alabiliyorsa neden almasın?Sırf reklam için alınmaz çözümü var zaten nasıl olsa ucuz diye hemen pes etmeyin. Düşük IQ'lu kanallara yedirdiği paradan kessinler maliyet fazla geliyorsa.
Premiumla birlikte geliyorsa yine de kullanılır ama. Sadece müzik dinlemek isteyen biri spotify ı tercih etmeli.Ben katılmıyorum. İkisini de kullandım uzun seneler ve spotify daha iyi. Algoritma olarakta, müzik önerme, playlistler olarakta daha iyi. Ses kalitesi olaraksa aynılar diyebilirim ben fark göremedim. Youtube Music uygulamasını tek artısı arşivi çok geniş. En büyük eksisi ise tasarımı çok çok kötü. Bir de spotify ı sosyal medya gibi kullanabilme olayı da youtube musicte olsa iyi olabilirdi.
O çok ucuz yakında az ucuz, biraz pahalı olursa görürüm.Çözümü var zaten ama Premium alabiliyorsa neden almasın?
Ayrıca ucuz değil çok ucuz.
Yanlış hatırlamıyorsam, Vanced'e olduğu gibi ReVanced'ede özel bir algoritma getirecek YouTube. Gerçi yine bir şekilde yapar Vanced.Android üzerinde Revanced kullanıyorum. Masaüstünde ise uBlockOrigin eklentisi.
Premium ile birlikte geliyor hocam.Premiumla birlikte geliyorsa yine de kullanılır ama. Sadece müzik dinlemek isteyen biri spotify ı tercih etmeli.
Olur zaten. Yine de çok yükseleceğini sanmam.O çok ucuz yakında az ucuz, biraz pahalı olursa görürüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.