Bir uygulama indirdim, uygulamanın Setup'ını kurdum ve yüklendi. Masaüstünde onun kısayolunu ararken YouTube programı buldum. Bildiğimiz YouTube ama program. Bu virüs falan mıdır?
Eki Görüntüle 927324
Hocam youtubenin programını ilk defa duydum. Hesabınızı girmeyin.Bir uygulama indirdim, uygulamanın Setup'ını kurdum ve yüklendi. Masaüstünde onun kısayolunu ararken YouTube programı buldum. Bildiğimiz YouTube ama program. Bu virüs falan mıdır?
Eki Görüntüle 927324
YouTube programını indirmemiştim normalde. Gezginler'den yükledim.Nereden indirdiniz?
Google yazıyor.Proglamlar ve özellikler yerinden yapımcıya bak eğer Google yazıyorsa legittir.
Bir uygulama indirdim, uygulamanın Setup'ını kurdum ve yüklendi. Masaüstünde onun kısayolunu ararken YouTube programı buldum. Bildiğimiz YouTube ama program. Bu virüs falan mıdır?
Eki Görüntüle 927324
Kade virus yok bende indirdim hatta youtube'u google'ın böyle bi özellik getirmesi güzel olmuşBir uygulama indirdim, uygulamanın Setup'ını kurdum ve yüklendi. Masaüstünde onun kısayolunu ararken YouTube programı buldum. Bildiğimiz YouTube ama program. Bu virüs falan mıdır?
Eki Görüntüle 927324
Şimdi fark ettim ben de. Gerekirse indiririm yine.Kade virus yok bende indirdim hatta youtube'u google'ın böyle bi özellik getirmesi güzel olmuş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.