YouTube revanced güvenli mi?

Arkadaşlar telefonumum markası Huawei olduğu için normal YouTube açılmıyordu bu yüzden YouTube vanced kullanıyordum. Ama hata vermeye başladı araştırdigimda ise kapatıldığını öğrendim. Görevi ise revanced ekibi almış bende YouTube revanced kullanmaya başladım. Sizce güvenli mi ve kullanan biri varsa shorts sorunu nasıl düzeltilir bilen yazabilir mi?

Hocam şimdi biraz sıkıntılı olabilir ama APK editordan sürümü güncelleyin hata vermez.

Arkadaşlar telefonumum markası Huawei olduğu için normal YouTube açılmıyordu bu yüzden YouTube vanced kullanıyordum. Ama hata vermeye başladı araştırdigimda ise kapatıldığını öğrendim. Görevi ise revanced ekibi almış bende YouTube revanced kullanmaya başladım. Sizce güvenli mi ve kullanan biri varsa shorts sorunu nasıl düzeltilir bilen yazabilir mi?
Güvenlimi bilmiyorum ama,esas YouTube reklamları ve arka planda çalışmamalar aklıma geldikçe o olayı boşverip kullanıyorum,ki çoğu kişinin de çok dikkat ettiğini sanmıyorum açıkçası.

Ben de ReVanced indirdim. Her şey normal ama videoyu bir süre izleyince kendiliğinden duruyor, yüklenmiyor işareti gösteriyor ve kapatıp açana kadar yeni videoyu göstermiyor. Bu nasıl düzelir, bilen var mı?
İndirmekle hata etmişsiniz. Ne olduğu belli değil. Vanced'de görülen bir durum. Muhtemelen onu biraz değiştirip koymuş indirdiğiniz yer. Konuda paylaştığım rehbere bakın.

MicroG bildirim gelmesiyle alakalı bir şey. Uygulama ile alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı