YouTube Sahte Telif

sonicnix

Centipat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
860
Çözümler
3
Arkadaşlar 30dk önce sahte telif yedim düz bildiğiniz sahte olayı anlatayım;

Arkadaşlar normalde ben Cheat Engine ile pointer bulup pointerleri C#a yazan birisiyim ve bunları YouTube'da paylaşıyorum her neyse bir tane çekemeyen çocuk gelmiş bana RESMEN sahte telif atmış geri bildirim gönderdim 10 gün diyorlar.

Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Şey korkusundan tüm videolarımı gizliye aldım. :(
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 1.257
Indirdiğiniz linki gösterip herkese açık bir şekilde ücretsiz kullanıma sunulduğunu söyleyin.

Benim videoda kullandığım kaynak paketi shant pack V4 diye geçiyor.
Nasıl bunu söyleyeceğim?
Arkadaşlar 2.i telifi yedim adam kanalı kapatıcak resmen bunee ya
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 1.352
Benim videoda kullandığım kaynak paketi Shant Pack V4 diye geçiyor.
Nasıl bunu söyleyeceğim?
Arkadaşlar 2. telifi yedim, adam kanalı kapatıcak resmen. Bu ne ya?

Tamam da kardeşim, adam bodozlama telif mi atıyor, benim de videolarımı kopyalayan birisine telif atmıştım ama 7 gün uyarmalı telif atmıştım, bu telif atan gibi değil. İnsan ilk videonun kaldırılmasını talep eder sonra da kaldırmazsa telif otomatik atıyor zaten. Anlaşılan size telif atan sizin rakibiniz.
Sahte telife itiraz edin, içerik hakkında herhangi bir yorumunuz varsa yorumladım deyin, orada size uygun itiraz seçenekleri mevcut. Yıl 2020, YouTube telif olayını hala çözemedi.
 
Tamamda kardeşim adam bodozlama telif mi atıyor, benim de videolarımı kopyalayan birisine telif atmıştım, ama 7 gün uyarmalı telif atmıştım, bu telif atan gibi değil. İnsan ilk videonun kaldırılmasını talep eder sonrada kaldırmazsa telif otomatik atıyor zaten. Anlaşılan size telif atan sizin rakibiniz.
Sahte telife itiraz edin içerik hakkında herhangi bir yorumunuz varsa yorumladım deyin, orada size uygun itiraz seçenekleri mevcut. Yıl 2020 YouTube telif olayını hala çözemedi.

Bir telife 2 saat düşünüp adam akıllı bir karşı bildirim atmayı başardım, sonrasında Wediacorptan hakkınızda yasal süreç başlatıldı diye mesaj geldi. Bu mesajta kısacası telif atan kişiden 14 gün içinde ya geri çekmesini isteyin ya da hakkınızda karşı bildirimdeki bilgiler sahte olduğundan mütevellit yasal süreç başlatılacaktır. Lan yuh ulan yuh karşı bildirime bile sahte diyorlar zaten bunu YouTube onaylayıp atıyor. Wediacorp'u biraz araştırdım 2014'ten belli hizmet veren partner şirketiymiş. Ne yapacağım ben ya_ Harbiden çok sıkıntı bir durum. Sahte diyorum inanmıyorlar. Bu ne ya adama diyorum geri çek, ayıptır söylemesi, şey yap yine çekmem diyor ;(
 
İnsanların haklarını yiyerek hile kullanımına teşvik ediyorsun. Bunu bir de güzel bir şeymiş gibi paylaşıyorsun. Telif atan arkadaşın ellerine sağlık. İnşallah yakın zamanda kanalın kapatılır.

İyi forumlar.

Yaşın çok küçük dostum o adam o amaçla paylaşmadı bundan eminim. Emekle kastığı şeyleri YouTube kaldırıyor. Sizin gibilere hile vermiyor zaten siz içine edersiniz. Adam kendi yazılımını tanıtmış başkasının da değil yazık olmuş emeklerine geçmiş olsun kardeşim.
 
Yaşın çok küçük dostum o adam o amaçla paylaşmadı bundan eminim. Emekle kastığı şeyleri YouTube kaldırıyor. Sizin gibilere hile vermiyor zaten siz içine edersiniz. Adam kendi yazılımını tanıtmış başkasının da değil yazık olmuş emeklerine geçmiş olsun kardeşim.
Telif sahtedir. YouTube algoritmasının bir açığını kullanarak atılmaktadır. Aynı taktik benimde elime geçti bir aralar bende attım sonradan YouTube'dan yasaklandım ve kanalım feshedildi.
 
Telif sahtedir. YouTube algoritmasının bir açığını kullanarak atılmaktadır. Aynı taktik benim de elime geçti bir aralar bende attım sonradan YouTube'dan yasaklandım ve kanalım feshedildi.

Bende ondan bahsediyorum zaten güzel kardeşim. Benim de çok büyük bir kanalım kapatıldı.
 
Sahte telifi ve eğer atan kişiye ulaştıysan ortada tehdit gibi mesajlar varsa bunları YouTube'un telif mailine atman lazım.
Cevapları 2 3 gün sürüyor.
Cevaba göre karşı bildirim gönder karşıdaki kişi sahte telif attığı için senin içeriğinin sahibi olmaz.
Karşı bildirimi İngilizce atmaya dikkat etmen lazım yoksa onaylanma olasılığı düşük oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı