YouTube Sarı Dolar - Sınırlı nedir?

jake6224

Centipat
YouTube kanalımın para kazanması yeni açıldı ve videolarımın neredeyse hepsine sarı dolar geldi. YouTube'nin reklama vermeye uygunluk kriterlerinin hepsini karşılıyorum, YouTube'nin olmaması gerektiğinini söylediği hiçbir şey yok videolarım da ama sarı dolar geliyor sizce nedendir bu sarı dolar olayını nasıl çözebilirim? (Kanalımdaki videoların çoğu bedava oyun ve programlar ile alakalı acaba bu yüzden mi sarı dolar geliyor?)

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube kanalımın para kazanması yeni açıldı ve videolarımın neredeyse hepsine sarı dolar geldi. YouTube'nin reklama vermeye uygunluk kriterlerinin hepsini karşılıyorum, YouTube'nin olmaması gerektiğinini söylediği hiçbir şey yok videolarım da ama sarı dolar geliyor sizce nedendir bu sarı dolar olayını nasıl çözebilirim? (Kanalımda ki videoların çoğu bedava oyun ve programlar ile alakalı acaba bu yüzden mi sarı dolar geliyor?)

Eki Görüntüle 560231
Çünkü ücretsiz indirmeyi göstermiyosun. Crack yapmayı gösteriyosun

Kanalımda ki videoların çoğu bedava oyun ve programlar ile alakalı acaba bu yüzden mi sarı dolar geliyor?
Büyük ihtimal evet, sonuçta crack yasalara göre yasa dışı bir işlem. Sarı Dolar'da yanlış hatırlamıyorsam video önerilenler bölümünde gösterilmiyor ve o videodan para kazanmana sınırlama getiriliyordu.

YouTube kanalımın para kazanması yeni açıldı ve videolarımın neredeyse hepsine sarı dolar geldi. YouTube'nin reklama vermeye uygunluk kriterlerinin hepsini karşılıyorum, YouTube'nin olmaması gerektiğinini söylediği hiçbir şey yok videolarım da ama sarı dolar geliyor sizce nedendir bu sarı dolar olayını nasıl çözebilirim? (Kanalımda ki videoların çoğu bedava oyun ve programlar ile alakalı acaba bu yüzden mi sarı dolar geliyor?)
Kanalının adı bile yeterli bunun için. 😄
Crack Türkiye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı