YouTube Shorts keşfette gösterilmeme sorunu

Kasatra

Kilopat
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
160
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir ara videolarım sabit şekilde akışta gösterilip, belirli oran da izlenme alıyordum, şu an düzenli atmama ve içerik kalitemde düşüş olmamasına rağmen videoları tekrar yüklemek durumda kalıyorum, mesela Spider-Man Shorts'um 150 izlenmişti, ertesi gün tekrar attım 10k ya yakın izlendi, bu zinciri nasıl kırabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_5718.png
    IMG_5718.png
    254 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_5717.png
    IMG_5717.png
    231,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5716.png
    IMG_5716.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
Videolarınız tutmadığı için algoritma sizi önermiyor hocam. Zinciri nasıl kırabilirdiniz bilmiyorum ama videolara fazla yorum gelmesi ve beğeni gelmesi etkileyebilir.
 
Youtube öyle içeriklerinin izlenmesinin hiçbir garantisi yok. Benim Youtube videolarım 1 aydır izlenmiyorlar mesela.
 
Videolarınız tutmadığı için algoritma sizi önermiyor hocam. Zinciri nasıl kırabilirdiniz bilmiyorum ama videolara fazla yorum gelmesi ve beğeni gelmesi etkileyebilir.

Mesela hocam YT shorsta 100 ixlendi diyelim TikTok'ta 5000 Instagram'da 3000 izlendi bana net bir mantığı yok gibi geliyor algoritmanın çok ilginç gerçekten
 
Mesela hocam YT shorsta 100 ixlendi diyelim TikTok'ta 5000 Instagram'da 3000 izlendi bana net bir mantığı yok gibi geliyor algoritmanın çok ilginç gerçekten.

Her platformun algoritması kendine göre değişmekte hocam. Anlayacağınız birisi Shorts izlerken sizin videonuza denk gelirse ve ilgisini çekerse sonuna kadar izler algoritmada buna bakarak kişiye daha fazla sizin videolarınızdan çıkartır. Videolarınız ilgi görmüyor ve sevilmiyorsa daha fazla önerilmez.
 
O zaman düzenli içeriğe devam hocam bakalım neler olacak. Kanalımın adı kağan batal ilginizi çekerse bakabilirsiniz yorumun için teşekkürler bu arada
 

Geri
Yukarı