YouTube Shorts videolarının izlenmesi için ne yapılabilir?

Mouriho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba YouTube'a CS2 Shorts videoları atıyorum, ilk attığım videolar izlenirken artık attığım videolar hiç izlenmiyor. Günde 1 ya da 2 video atıyorum, hashtag ekliyorum, başlıkları düzgün yazıyorum olmuyor. Her türlü video konsepti denedim, kendi oynadığım videoları paylaştım ama olmadı. Eskiden PUBG videoları attığımdan abone sayım da yüksek ayrıca. Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzenli devam ettikçe mutlaka algoritmaya girip düzenli izlenme alıyor. Çok izlenme için içeriğin de ilgi çekici olması gerekiyor. Örneğin shorts izlerken kullanıcıların dikkatini çekip sonuna kadar veya tekrar tekrar izlenen ilgi çekici videolar algoritmaya daha hızlı girer.

Arkadaşlar merhaba YouTube'a CS2 Shorts videoları atıyorum, ilk attığım videolar izlenirken artık attığım videolar hiç izlenmiyor. Günde 1 ya da 2 video atıyorum, hashtag ekliyorum, başlıkları düzgün yazıyorum olmuyor. Her türlü video konsepti denedim, kendi oynadığım videoları paylaştım ama olmadı. Eskiden PUBG videoları attığımdan abone sayım da yüksek ayrıca. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Valorant videoları üretiyordum ilk başta 2/3 izlenme neredeyse 2 hafta böyle gitdi ondan sonra 120leri gördüm 1 ayın sonunda 10k yı gördüm düzenli video atınca izlenme yükseliyor başka kanaların videolarına bakınca görebilirsiniz önce 10veya 20 izleniyor sonra bir anda artıyor tabii bazısının ilk videosu 200k da izlenebiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı