YouTube sosyal deney videoları izlenir mi?

salichh

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2017
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Yeni YouTube kanalı açmayı planlıyorum, sosyal deney (trolleme, şaka vb) videoları çekmek istiyorum. Fazla izlenir mi?
 
izlenir fakat sabırlı olman lazım ne kadar sürede öne çıkacağın belli olmadığı için sabır önemli belki 1 sene belki 3 sene gibi süre yani ama 1 2 video attıktan sonra sıkılmaman lazım bide hedefin para olmaması lazım
 
Dostum şu anda ülkemiz insanı pek sosyal deneye maruz kalabilecek gibi görünmüyor. Sokağa çıkma yasakları işini yapmanı sürekli engeller ve şevkini kırar. İzlenip izlenmeme konusunda net bir şey söyleyemem maalesef.
 
%95'i kurgu oldugu icin sizin de kurgu yeteneginizin olmasi gerektigini dusunuyorum. Youtube Türkiye'nin çok buyuk bir kısmı bana tiksindirici geliyor. Hergun tam yeterince ilgilenmiyoruma tikladigimi sanip algoritmami oturttugumu dusundugumde, anasayfama yeni bir gereksiz video dusuyor.
 
Deney deyince bilimsel bir şey var destek olayım diye geldim :D. Vallahi bu tip kanallar o kadar çoğaldı ki artık aralarından sıyrılmanın bir yolunu bulursan izlenir yoksa diğer 352352 kanal gibi kaybolur gidersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı