Youtube Telif Hakkı Olayları

Polodaki_adam

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an bir video yapıyorum fakat şöyle bir sorum var. Ben googleden aldıgım bir fotoğrafı videoma koyduğumdada telif hakkı yiyor muyum? Eğer yiyorsam nasıl izin alacagım o fotoğrafı kullanmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kimse sana yardımcı olmamış. Fotoğraflara genelde telif istemez istesede çok uzun süre ekranda kalmadıysa sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Youtube ekran analizi ve ses analizi yapar telifli birşeyle karşılaşınca para kazanmayı durdurur. Ama ben şimdiye kadar fotoğraftan hiç telif yemedim ama müzikten çok yedik. Onun çözümünüde 2016 FULL BASS | Bass Boosted | Telif Yok bu youtube kanalında buldum. İndirdiğim şarkılar hiç telif istemiyor ve kanalımda rahatlıkça kullanabiliyorum. Görüntüde sıkıntı yaşarsanda ufak efektler vererek sorunu aşabilirsin logo at sağa sola birşeyler yapıştır. Aydınlık arttır mesela bunun gibi şeyler. Ama bence özgün ol ve tamamen yukarıdaki gibi telifsiz şarkıları indir :=)

Merhaba Atatürk fotoğraflarının telifli olma durumu var mı? Sesi telifliymiş trt'den onu biliyorum ama fotoğraflar...
Youtube icin soruyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı