YouTube telifine itiraz nasıl yapılır?

gglagise

Picopat
Katılım
30 Ekim 2023
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde 25k abonesi olan short kanalım 3 telif sonucu kapatıldı. Fakat işin sinir bozucu olan kısmı şu, teliflerin 2 tanesi sahte yani asılsız telif. Konu hakkında bilgiye sahip olanlar yardım ederse çok sevinirim. YouTube'a her şeyi izah etmeme rağmen bana olumsuz mail atıyorlar.
 
3 adet short videomu kaldırttı telif nedeniyle. 3 ihtar yüzünden kapandı kanal.
Video kaldırılmaz kardeşim shortslarda direkt olarak aynısını paylaşıyorsan olbilir ama shortslara özel youtubeun kuralları var. En ufak bir değişiklik yapsan bile telifli olmaktan cıkıyor sen dırekt aynı seylerı paylasıyon heralde.
 
Video kaldırılmaz kardeşim Shorts'larda direkt olarak aynısını paylaşıyorsan olbilir ama Shorts'lara özel YouTube'un kuralları var. En ufak bir değişiklik yapsan bile telifli olmaktan cıkıyor sen dırekt aynı seylerı paylasıyon herhalde.

Hayır kardeşim benim sana şöyle anlatayım. 1 Milyon abonesi olan bir kanal var, benim rakip kanalım bu kanalın karakterini kendi videosunda kullanıyor. Bende bu karakteri kullanıyorum fakat 1 Milyon kanaldan iznim var çünkü arkadaşımın yakın arkadaşı bu kanal. Daha sonra rakip kanal bana telif atıyor ve kullandığım karakter yüzünden videom kaldırılıyor. 3 telif birden yediğim için kanal kapanıyor 3 ihtardan dolayı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı