YouTube topluluk ihtarı kaldırılır mı?

Arkadaşlar bugun sabah uyandım kanalıma girdim. Dün yaptığım oyun+abone kazandıryorum canlı yayını kaldırılmış spam veya yanıltıcı doladırıcı içerikten. Ben suç işlemedim oyunda Free Games'di bu neden böyle oldu, itiraz etsem ne yazmalıyım? Kabul görür mü? Bu topluluk ihtarının kalkmasını istiyorum.

"Oyun + Abone Kazandırıyorum" diye yayın açıp dediğinizi yerine getirmediyseniz, bana bu ihtar normal geldi.

Kalkacağını pek sanmıyorum.

kalkar mı itariz etsem ve kabul edilmesse sorun olur mu?
İhtarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız imla kuralları ve saygılı olmayı unutmayarak itiraz yazmayı deneyebilirsin. İlk defa ihtar yediysen ve çok sıkıntılı bir ihtar değilse "Kanalın Kapatılması" gibi bir sıkıntı olucağını pek sanmıyorum.

Tabi 1-2 ihtar daha yerseniz kanal kapatılabilir. YouTube'un illaki bu konularla ilgili yazısı vardır.

İhtarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız imla kuralları ve saygılı olmayı unutmayarak itiraz yazmayı deneyebilirsin. İlk defa ihtar yediysen ve çok sıkıntılı bir ihtar değilse "kanalın kapatılması" gibi bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.

Tabi 1-2 ihtar daha yerseniz kanal kapatılabilir. YouTube'un illaki bu konularla ilgili yazısı vardır.

Yabıtın için sağol ben dayanamayıp yazdım geri açtım buyurun SS.

1595751670902.png

Çok mutluyum bir şey olacak sanmıştım.
Bir de ilk defa ihtar uyarısı almıştım zaten.
İhtarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız imla kuralları ve saygılı olmayı unutmayarak itiraz yazmayı deneyebilirsin. İlk defa ihtar yediysen ve çok sıkıntılı bir ihtar değilse "kanalın kapatılması" gibi bir sıkıntı olacağını pek sanmıyorum.

Off ya haklısın dediler yine ihtihar yedim napıcam ben şimdi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı