3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #21 yaagzrmkc dedi: 13 yaşında olduğum için PUBG Mobile izleyen velet kesimden mi oluyorum? Teknoloji-ders videoları izliyorum genellikle. Bu konuda genelleme yapılması yanlış. Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle demedik, geneli öyle dedik. Adı üstünde genelleme. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de önünüze gelene laf atıyorsunuz.
yaagzrmkc dedi: 13 yaşında olduğum için PUBG Mobile izleyen velet kesimden mi oluyorum? Teknoloji-ders videoları izliyorum genellikle. Bu konuda genelleme yapılması yanlış. Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle demedik, geneli öyle dedik. Adı üstünde genelleme. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de önünüze gelene laf atıyorsunuz.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 15 Mayıs 2021 #22 "Şu vityo'ya yorum yapim'da kalp alıyım, eyeş apı kayp atsana" diye gezinen velet dediğimiz, 8-13 yaş arası çocuklar.
"Şu vityo'ya yorum yapim'da kalp alıyım, eyeş apı kayp atsana" diye gezinen velet dediğimiz, 8-13 yaş arası çocuklar.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #23 m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Hocam bu yaş kitlesinden daha düşükleri de var. Bunlar 8 yaşında mesela 6 yaşında olanlarda var. Ve video çekiyorlar.
m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Hocam bu yaş kitlesinden daha düşükleri de var. Bunlar 8 yaşında mesela 6 yaşında olanlarda var. Ve video çekiyorlar.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #24 m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla...
m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla...
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #25 m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Bu ne ya Sürprizbozan: Randoom attım. wqeqeqewqeqweqwewq
m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Bu ne ya Sürprizbozan: Randoom attım. wqeqeqewqeqweqwewq
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #26 20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Inception
20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Inception
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2021 #27 333657 dedi: Hepsi öyle demedik, geneli öyle dedik. Adı üstünde genelleme. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de önünüze gelene laf atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... "Geneli"nin öyle olduğunu bilmenize imkan yok ki, bende onu anlatmaya çalışıyorum. Sondaki cümleyi kurmanız için benim kurduğum cümleyi anlamış olmanız lazımdı. Her şey yaşta da değil, 30 yaşında da velet var, 10 yaşında da velet var.
333657 dedi: Hepsi öyle demedik, geneli öyle dedik. Adı üstünde genelleme. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de önünüze gelene laf atıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... "Geneli"nin öyle olduğunu bilmenize imkan yok ki, bende onu anlatmaya çalışıyorum. Sondaki cümleyi kurmanız için benim kurduğum cümleyi anlamış olmanız lazımdı. Her şey yaşta da değil, 30 yaşında da velet var, 10 yaşında da velet var.
Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #28 m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Hocam aynen öyle. ahmetaltkn dedi: 20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Inception Genişletmek için tıkla... Bazıları amacına uygun kullanıyor. Onlara lafım yok.
m3081 dedi: Geçenlerde Instagram da böyle bir şey gördüm. Sanırım bu çok iyi bir cevap olur bu soruya. Eki Görüntüle 1024736 Genişletmek için tıkla... Hocam aynen öyle. ahmetaltkn dedi: 20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Inception Genişletmek için tıkla... Bazıları amacına uygun kullanıyor. Onlara lafım yok.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #29 ahmetaltkn dedi: 20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Genişletmek için tıkla...
ahmetaltkn dedi: 20+yaşında, yazım kurallarına dikkat eden, birbirine saygılı, prim kasmayan ve Barış Özcan izleyen bilgili insanların olduğu bir medya. Genişletmek için tıkla...
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence yeterince açıklayıcı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence yeterince açıklayıcı.