YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

• Konuyu başlatan Brs_16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 28.229
Bir de Google'nin yapıyor olması daha da saçma sonuçta bu kadar büyük bir şirketin YouTube Premium'dan gelecek paralara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Bir sürü özelliği var ne gibi bir özellik lazım size çözemedim mesela YouTube müzik var indirme özelliği ile çevrim dışı video izleme var reklamsız kullanıyorsun ne olsunki başka mesela ne gibi özellik gelmesini bekliyorsun?

Mesela oyun desteği gelirse veya yabancı videoları kendi dilimize çevirme özelliği gelirse neden Premium'u almayalım ki fakat premium olmadan da yapabileceğimiz şeyler için para vermemizi beklemesinler.

İlk başta uyarı veriyor, sonraki uyarılarda süre ile kapatılıyor. Kapatmaya zorlamak için her yolu deniyorlar. İleride daha fazla kısıtlama gelir ama AdBlock kullananların da boş kalacağını sanmıyorum. Google belli bir kitlenin önüne geçebilir bence. Hiçbir extrası olmayan şeye zorla para verdirtme çabaları ne anlamış değilim.

Zamanla 3 video ile sınırlayacaklar ben gittiği yere kadar böyle devam edeceğim.

Keske olsa da herkes dokunmasa 😊

Beter olsunlar diyecegim bu konu icerigine bir daha mesaj birakmayacagim.

Çünkü sizin anlamak gibi bir niyetiniz yok.

Sen körü körüne Google'yi savunuyorsun.

Son düzenleme:
Kur güncellemesi olduğu zaman da aynı şeyi söyleyecek misin?

Haklısın. Karşılığında güzel bir şeyler verse alacağım ama bir şey verdiği de yok.
Suanlik kur güncellemesi yok. 12 aydır böyle kullanıyorum. Addblock gibi şeyler ile üreticilerin para kazanmasına engel oluyorsunuz. Kur güncellemesi olsa da kullanmaya büyük ihtimal devam edeceğim.

Suanlik kur güncellemesi yok. 12 aydır böyle kullanıyorum. Addblock gibi şeyler ile üreticilerin para kazanmasına engel oluyorsunuz. Kur güncellemesi olsa da kullanmaya büyük ihtimal devam edeceğim.

İyi de Google o AdBlock gibi şeyleri kendi mağazasında yayınlıyor madem dediğin gibi bir durum var baştan mağzasında yayınlamayacaktı o zaman.

Yayınlıyorsan eğer bunun kullanılmasına müsaade ediyorsun demektir.

Konu dağılmış bayağı.
YouTube'da aşırı fazla miktarda video depolanıyor ve bir videoyu yüklediğinizde YouTube sizden ücret talep etmiyor. İzlerken de talep etmiyor. Videoyu izleyeceksen reklam da izleyeceksin diyor, haklı mı haklı tabi ki. Yoksa nereden kâr edecek? Üstelik aylık 30₺'ye ses çıkarıyorsunuz, Türkiye'ye özel fiyatlandırma olmasa neyse diyeceğim de cidden abartıyorsunuz. Hiçbir indirim yapılmadan sunulsaydı aylık 390₺ gibi bir fiyata denk gelecekti. Evet reklamlar biraz fazla çıkıyor ama dayanacaksın, kimse sana zorla izlettirmiyor izlemek istiyorsan ya para vereceksin rahatça izleyeceksin ya da reklam izleyeceksin bu kadar basit. 3. Parti düzenlenmiş uygulamayı kullanarak risk altına giriyorsunuz.

9fpmxsbqfgub1.png

Yahu direkt şu ekranı çıkartsalar samimiyetlerine inanıp belki vereceğim 😁

Engellendi mi engellenmedi mi ben hala reklam görmüyorum çünkü.
Screenshot_1.jpg

Ayrıca içerik üreticilerden banane ben mi dedim içerik üretin diye? Alt tarafı iki tane müzik dinleyeceğiz diye slime yiyen spastik ailelerin, sokakta gördüğü her şortlu kıza mikrofon sallayan tiplerin cebine para sokacak halim yok.

Engellendi mi engellenmedi mi ben hala reklam görmüyorum çünkü.

Ayrıca içerik üreticilerden banane ben mi dedim içerik üretin diye? Alt tarafı iki tane müzik dinleyeceğiz diye slime yiyen spastik ailelerin, sokakta gördüğü her şortlu kıza mikrofon sallayan tiplerin cebine para sokacak halim yok.
Filtreyi güncelledim henüz gelmiyor pop-up zararlısı. Asgari ücretlinin trilyon dolarlık şirketi savunması ne kadar komik firmalar tekelleştikçe kullanıcının yararına bir iş yapmayacağını bilmiyorlar. Herkeste benim sırtımdan para kazanamasın zaten yanlışlıkla bir linke girip benden para kazanmış olması çok koyar bana.

Asıl parayı hak eden adblock eklentileri bence, para isteseler verirdim interneti daha iyi bir hale getiriyorlar büyük hizmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anlık nabız yokluyorlar sanırım. Aktif kullanılan addblockları bir anda kapatabilirler gibi duruyor. Sonuçta uyarı gönderebiliyorlarsa artık gizli değilsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı