uBlock Origin kullanıyordum sorun yoktu ta ki bu Sabah'a kadar.
YouTube'a girdim yine aynı hatayı vermeye başladı uBlock Origin'i de çözdüklerine göre işimiz çok zor ne yazık ki.
Eki Görüntüle 1977821
Eki Görüntüle 1977823
Adguard kullanıyorum. Aynı şekilde sayfayı yenileyince düzeliyor. Umarım her zaman böyle olur.Uyarıyı kapatıp devam ediyoruz şimdilik, bakalım sonrası ne olacak.
Onuda çözerler, internette imkansiz yoktur. En son YouTube bilgisayara özel uygulama yaparsa şaşırmam.
AdGuard kullanıyorum. Aynı şekilde sayfayı yenileyince düzeliyor. Umarım her zaman böyle olur.
Tekel olmanın zararları işte. Piyasa da adamakıllı rakipleri olsa hayatta yapamazlar bunu. Korsancılar başlamıştır bir şeyler yapmaya. Özel uygulamaya kadar gidebilir.
YouTube bunlara karşı çıkmakta epey zorlanır. En son Google, chomium tabanlı tarayıcılar için güncelleme getirir. YouTube'da uzantilar devre dışı kalır.
Tekel olmanın zararları işte. Piyasa da adamakıllı rakipleri olsa hayatta yapamazlar bunu. Korsancılar başlamıştır bir şeyler yapmaya. Özel uygulamaya kadar gidebilir.
İlk başta uyarı verecek ondan sonra da uyarılara rağmen kullanırsak video izleyemeyecekmişiz. 1-2 ay önce böyle bir haber görmüştüm.
Papara ile alınırsa 10₺ tasarruf edilir.Adblocklar gittiği için artık mecbur 30 TL bayılmak zorundayız gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.