YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

• Konuyu başlatan Brs_16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 28.104
Onuda çözerler, internette imkansiz yoktur. En son YouTube bilgisayara özel uygulama yaparsa şaşırmam.

Tekel olmanın zararları işte. Piyasa da adamakıllı rakipleri olsa hayatta yapamazlar bunu. Korsancılar başlamıştır bir şeyler yapmaya. Özel uygulamaya kadar gidebilir.

AdGuard kullanıyorum. Aynı şekilde sayfayı yenileyince düzeliyor. Umarım her zaman böyle olur.

İlk başta uyarı verecek ondan sonra da uyarılara rağmen kullanırsak video izleyemeyecekmişiz. 1-2 ay önce böyle bir haber görmüştüm.

Tekel olmanın zararları işte. Piyasa da adamakıllı rakipleri olsa hayatta yapamazlar bunu. Korsancılar başlamıştır bir şeyler yapmaya. Özel uygulamaya kadar gidebilir.

YouTube bunlara karşı çıkmakta epey zorlanır. En son Google, chomium tabanlı tarayıcılar için güncelleme getirir. YouTube'da uzantilar devre dışı kalır.

İlk başta uyarı verecek ondan sonra da uyarılara rağmen kullanırsak video izleyemeyecekmişiz. 1-2 ay önce böyle bir haber görmüştüm.

Odysee ne güne duruyor :D

Bugün X (Twitter)'te uBlock Origin ile beraber çalışan bir filtre kodu görmüştüm. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz bu uyarının çıkmasını engellemekle kalmıyor, YouTube'a reklam izlenmiş gibi "sinyal" gönderiyor. (YouTube'un sitesinde sorun yaşarsanız kodda ki ilk satırı silin.) Muhtemelen yakında bu düzeltilir ama şu an için iş görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı