YouTube uBlock Origin kullananlara pop-up göndermeye başladı

• Konuyu başlatan Brs_16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 202
  • Görüntüleme 28.168
Reklam engelleyici haksızlık mı? Ben görmek zorunda mıyım o reklamları? Eskiden olsa eyvallah ama 2 tane 30 saniyelik geçilemeyen reklam nedir?

Edge, Chromium tabanlıdır. Yasaklama onu da etkileyebilir.
Bunun icin reklam gormek istemiyorsan bu kadar ucret odemelisin diye secenek var. Reklam gormek istemiyorsaniz bunu kullanin.

Ücret ödemek zorunda değilim. Bunu crack vb ile karıştırmamak lazım. Reklam engelleyici yasaldır.
Sen bu kafayla devam et kardesim. Google'ın sen gibilere tokadi sert olacaktir. Her şeyi bedavaya alismis, ekmek elden su golden. Oh, hayati sizin gibi yasamak vardi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bu kafayla devam et kardesim Google'nin sen gibilere tokadi sert olacaktir. Her şeyi bedavaya alismis ekmek elden su golden... Ooohhh hayati sizin gibi yasamak vardi :)

Google en fazla web mağazasından engeller veya YouTube için özel uygulama yapar. Bunlarda çözülemeyecek şeyler değil.

Tekel olmanın zararları işte. Piyasa da adamakıllı rakipleri olsa hayatta yapamazlar bunu. Korsancılar başlamıştır bir şeyler yapmaya. Özel uygulamaya kadar gidebilir.

İlk başta uyarı verecek ondan sonra da uyarılara rağmen kullanırsak video izleyemeyecekmişiz. 1-2 ay önce böyle bir haber görmüştüm.
Sanmıyorum ya. Engelleyiciyi kapatınca düzelir bence.

Konudaki YT hissedarı çok sevinmiş olmalı. Eşek gibi de kullanacağım reklam engelleyiciyi sıkıysa aldır bakalım bana. Buna sesini çıkarmayanlar tepki göstermeyenler her şey sizin aleyhinize olacak. Çıkartırlar premium plus ve lite premium diye bir şey onda hiç reklam olmaz ama yaparlar 20-30 dolar, lite'da ise reklam göstermeye devam eder, hiç almayanlara ise tamamen yasaklarlar.

Bugün X (Twitter)'te uBlock Origin ile beraber çalışan bir filtre kodu görmüştüm. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz bu uyarının çıkmasını engellemekle kalmıyor, YouTube'a reklam izlenmiş gibi "sinyal" gönderiyor. (YouTube'un sitesinde sorun yaşarsanız kodda ki ilk satırı silin.) Muhtemelen yakında bu düzeltilir ama şu an için iş görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kodu yazdım yine YouTube reklam engelleyici pop-up'u karşıma çıktı.

Hocam burada yerler seni, aman deyim. Forumda korsana izin verilmez.

Battı balık yan gider hocam sıkıntı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı